2018-12-18 17:18


Yahoo își închide un important serviciu de comunicare

 |  18:40
Yahoo își închide un important serviciu de comunicare

Serviciul video lansat de grupul Yahoo în urmă cu doar doi ani, Yahoo Screen, se închide. Serviciul a fost construit cu scopul de a uni sub o singură marcă numeroasele sale programe originale cu cele achiziţionate de la alţi creatori de conţinuturi media, scrie Mediafax.

Închiderea Yahoo Screen reprezintă cea mai recentă problemă cu care se confruntă grupul american, condus de Marissa Mayer, care, potrivit presei de specialitate, ar analiza posibilitatea punerii în vânzare a diviziei sale principale de business, după ce intensele eforturi de restructurare din ultimii ani au produs rezultate slabe, însoţite de o creştere a nemulţumirii în rândul investitorilor şi de un veritabil "exod" în rândul directorilor executivi ai companiei.

Yahoo Screen a difuzat conţinuturi extrem de variate, de la meciuri din campionatul naţional de fotbal american la înregistrări ale emisiunii de divertisment "Saturday Night Live" şi până la seriale originale, relansate în 2015, precum comedia "Community", produsă iniţial de NBC şi preluată apoi de Sony Pictures Television. Aceste iniţiative ambiţioase au făcut ca grupul Yahoo! să raporteze la sfârşitul anului trecut o scădere cu 42 de milioane de dolari a activelor sale.

În prezent, grupul american intenţionează să mute conţinuturile video din serviciul Yahoo Screen în interiorul numeroaselor reviste online ale sale, unde conţinuturile asemănătoare pot fi prezentate grupat, unele lângă celelalte. De exemplu, concertele organizate de Live Nation care erau difuzate în streaming live de Yahoo Screen vor fi de acum înainte însoţite de conţinuturi provenind din serviciul Yahoo Music.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-06

TAGURI: yahoo, serviciu video, yahoo screen inchis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...