2019-03-26 00:22


Zid anti-glonţ în jurul TURNULUI EIFFEL. Costul este ENORM

 |  18:50
Zid anti-glonţ în jurul TURNULUI EIFFEL. Costul este ENORM

In aceasta toamna ar putea fi ridicat in jurul Turnului Eiffel un zid de sticlă anti-glonţ, cu o înălţime de 2,50 metri, pentru a consolida măsurile de securitate la acest monument emblematic al Parisului. Proiectul face parte dintr-un plan vast, în valoare de circa 300 de milioane de euro.

Construcţia, al cărui proiect a fost dezvăluit joi de ziarul Le Parisien, este menită să înlocuiască barierele inestetice, amplasate începând cu Campionatul European de Fotbal din 2016, cu un dispozitiv permanent de securitate, a precizat primăria capitalei franceze, citată de AFP.

Dispozitivul de securitate se doreşte a fi un "gard antiglonţ, care va cuprinde cea mai mare parte a grădinilor Turnului Eiffel", a explicat Bernard Gaudilleres, preşedintele companiei care operează Turnul Eiffel, potrivit Le Parisien. O consultare a fost lansată cu privire la siguranţa edificiului, conform Agerpres.

Proiectul face parte dintr-un plan vast, în valoare de circa 300 de milioane de euro, anunţat luna trecută, pentru a consolida securitatea, a moderniza primirea şi a îmbunătăţi confortul celor care vizitează faimosul turn. Accesul la faţada Turnului Eiffel ar trebui să rămână gratuit. Turnul Eiffel, inaugurat cu ocazia Expoziţiei Universale din 1889, este simbolul Parisului şi cel mai popular monument cu plată în lume, primind anual şase milioane de vizitatori.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-09

TAGURI: zid, anti-glont, turn eiffel, cost
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...