2017-01-18 20:07

SPORT


$428,140 în trei zile. L-a învăţat poker pe Piţurcă, iar acum a câştigat aproape jumătate de milion de dolari la Vegas

 |  18:27
$428,140 în trei zile. L-a învăţat poker pe Piţurcă, iar acum a câştigat aproape jumătate de milion de dolari la Vegas

Ionel Anton, bucureşteanulcare îniarnă reuşea să câştige un premiu fabulos la un turneu din Caraibe, de 1,35 demilioane de dolari, a fost la un pas de a cuceri o brăţară la World Series ofPoker, sinonimul Campionatului Mondial de poker.

Omul de afaceri în vârstă de 43 de ani a plătit lamijlcoul săptămânii trecute 2.500 de dolari taxă de intrare la turneul cunumărul 26 de la WSOP şi s-a înscris în cursa pentru marele premiu alături dealţi 1.377 de jucători.

Rând pe rând, aceştia au fost eliminaţi, iarsâmbătă, la masa finală a mai rămas doar Anton şi ucraineanul OleksiiKovalchuk. După două ore, românul s-a văzut învins, dar nu se va întoarce acasăcu mâna goală, ci cu un cec în valoare de 428.140 de dolari, aproape câtsalariul anual al lui Victor Piţurcă, cel pe care l-a învăţat strategiile depoker.

“Ne ştim de peste 20 de ani, de pe vremea când eram şi eu sportiv. Ar avea locla orice masă de poker din lume. Eu l-am învăţat cum să abordeze fiecare mână”, povesteaAnton. Datorită celor 1,8 milioane dedolari obţinuţi doar în acest an, acesta a devenit românul cu cele maimari câştiguri all-time din poker, depăşindu-l pe Mihai Manole (1,55 milioanede dolari).

Chiar şi aşa, majoritatea banilor îi câştigă din afaceri, conducând ofirmă de consultanţă şi una de imobiliare. Oricum, pe lângă cel mai mare câştigobţinut vreodată de un jucător autohton în pokerul live, Anton va rămâne înistorie şi prin cel mai bun rezultat la WSOP, acolo unde a fost la un pas de acuceri prima brăţară pentru România.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-02-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image