2019-02-15 23:18


STEAUA. Abia întors din cantonamentul din Antalya, Gabi Tamaş nu a fost "convocat" de Gigi Becali la slujba de la biserica din Pipera

 |  19:42
STEAUA. Abia întors din cantonamentul din Antalya, Gabi Tamaş nu a fost "convocat" de Gigi Becali la slujba de la biserica din Pipera
Florentin Dincă

Înainte să semneze cu Steaua, Gabi Tamaş a fost convins de Gigi Becali să meargă cu acesta în fiecare duminică la biserica din Pipera pentru a scăpa de patima băuturii, viciu cu care jucătorul se confruntă cam de la începutul carierei sale. Ieri dimineaţă însă, fotbalistul nu şi-a făcut prezenţa la lăcaşul sfânt, acolo unde Becali este nelipsit în fiecare duminică dimineaţă.

STEAUA. Abia întors din cantonamentul din Antalya, Gabi Tamaş nu a fost
zoom
“O să meargă cu mine la biserică. I-am zis: ‘Când eşti în cantonament, trimit şoferul după tine, te duce la biserică şi apoi te aduce înapoi’. El mi-a raspuns: ‘Nea Gigi, cu tine merg oriunde’. Băutura asta e nenorocire, e patimă, şi el nu poate scăpa de ea. I-am spus ca numai prin rugăciune poate sa scape", a declarat în urmă cu câteva zile la DigiSport Gigi Becali.

STEAUA. Abia întors din cantonamentul din Antalya, Gabi Tamaş nu a fost
zoom
Gabi Tamaş are totuşi circumstanţe atenuante, deoarece cu doar câteva ore înainte se întorsese din Turcia împreună cu lotul roş-albastru. La aeroport, în plină noapte, jucătorul afirmase că vine la biserică dacă va fi sunat de Gigi Becali. “Dacă eşti credincios, normal să te duci la biserică. Dacă mă sună, normal că ma duc”, a spus Tama. Pesemne că Becali a uitat de el.

STEAUA. Abia întors din cantonamentul din Antalya, Gabi Tamaş nu a fost
zoom
Pace între Duckadam şi Reghe

În ultimele zile, la Steaua a escaladat un scandal mai puţin obişnuit. Preşedintele de imagine al roş-albaştrilor, Helmuth Duckadam, şi-a permis să-i urecheze pe cei doi portari ai echipei, Niţă şi Cojocaru, după ultimele meciuri eşecuri din amicale, fapt care l-a deranjat pe antrenorul Laurenţiu Reghecampf. “Voi avea o discuţie cu Helmuth Duckadam cu siguranţă când voi reveni în ţară. Trebuie să fim atenţi când facem anumite declaraţii. L-a luat valul!”, a spus Reghe. Afirmaţiile i-au ridicat tensiunea legendei de la Sevilla, care i-a dat replica tehnicianului revenit la echipă în această iarnă: “Pot să-mi spun o părere despre portarii Stelei. Nu ştiu dacă i-a susţinut cineva cum i-am susţinut eu pe Niţă şi Cojocaru. În momentul în care gresesc, spun ceea ce cred. Am o poziţie clară şi faţă de antrenorul Reghecampf. La ora actuală, singurul care poate să spună ceva despre mine e domnul Becali, cel care mă plăteşte. Dacă acest lucru se va întâmpla, s-ar putea să plec de la Steaua. Eu nu sunt lăudărosul de la Steaua, eu sunt preşedintele de imagine”.Numai că diferendul a fost oprit la timp de Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a luat legătura cu cei doi şi a adus pacea, astfel că Helmuth Duckadam va rămâne la Steaua.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-07

TAGURI: gigi becali, gabriel tamas, biserica, pipera, steaua
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...