2019-05-19 20:39


Acum e și OFICIAL. O jucătoare CHEIE pleacă de la CSM București. Cu ce echipă a SEMNAT

 |  14:06
Acum e și OFICIAL. O jucătoare CHEIE pleacă de la CSM București. Cu ce echipă a SEMNAT

Ceea ce s-a tot zvonit în ultimele luni a devenit joi dimineață o certitudine. CSM Bucureşti a anunţat că Isabelle Gullden, coordonatorul de joc al echipei bucureştene de handbal, o jucătoare esențială în performanțele senzaționale obținute de echipă în ultimii ani, a refuzat prelungirea contractului şi va juca din vară la fomația franceză Brest Bretagne. La rândul ei, interul nordic a declarat că vrea să încheie sezonul cu un trofeu şi le-a mulţumit din inimă românilor pentru ospitalitate.

“În sezonul următor, Bella nu ne va mai încânta cu pasele ei de geniu în Sala Polivalentă. După 3 ani petrecuţi la campioana României, Gullden a optat pentru un transfer la echipa din prima ligă franceză, Brest Bretagne. Titlul de campioană a Europei, obţinut de CSM Bucureşti în 2016, se leagă şi de performanţa incredibilă a sportivei, care a înscris 15 goluri în finala mare, împotriva formaţiei Gyor, încheiată după aruncările de la 7 metri. Bella are un palmares bogat în România: câştigătoare a Ligii Campionilor în 2016 şi golgheterul competiţiei, de 2 ori campioană a României, de 2 ori câştigătoare a Cupei României şi de 2 ori câştigătoare a Supercupei României. Acestor performanţe li se vor adăuga şi titlurile înregistrate la finalul acestui sezon”, se arată pe site-ul CSM Bucureşti.

„Am avut 3 ani extraordinari la CSM Bucureşti. Iubesc acest club şi colegele cu care am jucat. Toată lumea a fost alături de mine şi m-a ajutat să fiu o jucătoare mai bună. Aici mi s-a îndeplinit visul de a câştiga Liga Campionilor şi vreau să închei acest sezon la fel cum l-am terminat pe primul. Cu încă un trofeu! Vreau să le mulţumesc tuturor din cadrul clubului, antrenorilor, jucătoarelor, celor din Team Bella, fanilor de pretutindeni. Sunteţi extraordinari! Mulţumesc Bucureşti, mulţumesc România pentru bunătate şi ospitalitate. Pe curând!”, a spus Gullden.

La finalul sezonului, CSM Bucureşti se va despărţi şi de antrenorul cu portarii, Linus Persson.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-15

TAGURI: isabelle gullden, csm bucuresti, oficial, plecare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VFD
15 Mar 2018

vrea sa arate san ,daca vrea sa se transfere in franta!
Random imageUltimele stiri