2019-04-19 20:04


ADIO titlu pentru RĂZVAN LUCESCU! PAOK Salonic, DECAPITATĂ de Comisia de Disciplină

 |  14:29
ADIO titlu pentru RĂZVAN LUCESCU! PAOK Salonic, DECAPITATĂ de Comisia de Disciplină

Echipa PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a fost sancționată de Comisia de Disciplină a ligii elene cu pierderea la masa verde a meciului cu AEK Atena, întrerupt şi marcat de incidente după anularea unui gol în prelungiri marcat de fostul stelist Varela, şi pierderea a trei puncte în acest sezon şi încă două în campionatul viitor.

Totodată, patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, care a intrat pe teren cu pistolul la curea, a fost interzis pe stadioane timp de trei ani şi amendat cu 100.000 de euro. Directorul sportiv Lubos Michel a fost interzis pe stadioane 90 de zile şi amendat cu 15.000 de eruo.

Peste toate acestea, formaţia din Salonic va disputa trei meciuri pe teren propiu fără spectatori şi va trebuie să achite o penalitate de 63.000 de euro.

Apel în zadar

După aceste sancţiuni, care pot fi atacate cu apel, unde șansele de reușită sunt aproape nule, PAOK rămâne cu 49 de puncte, cu cinci etape până al finalul sezonului şi iese din lupta pentru tilu. Echipa pregătită de Lucescu este pe locul 4, după AEK, 57 de puncte şi Olympiacos Pireu, 50 de puncte.

După numeroasele incidente din ultima vreme, care au escaladat la cote de adevărat “război”, campionatul de fotbal al Greciei a fost suspendat cu efect imediat şi pe termen nelimitat. Decizia a fost luată de ministrul Sportului, Girgios Vassilliadis, în acord cu premierul Alexis Tsipras. Întrecerea se va relua totuși în acest week-end.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-29

TAGURI: paok salonic, razvan lucescu, adio titlu, grecia, sanctiune
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri