2017-01-21 21:41

SPORT


Adio şi Mondialul din 2014? Tricolorii au pierdut ieri-dimineaţă cu Paraguay şi sunt în urna a patra valorică pentru preliminarii

 |  19:17
Adio şi Mondialul din 2014? Tricolorii au pierdut ieri-dimineaţă cu Paraguay şi sunt în urna a patra valorică pentru preliminarii
Meciul pierdut, ieri-dimineaţă, cu Paraguay, scor 0-2, aînsemnat pentru naţionala României o înfrângere umilitoare. Asta pentru cătricolorii au căzut în urna a patra valorică la tragere la sorţi pentru CupaMondială din 2014.

Ştefan Iovan a trimis pe terenul de la Asuncion o echipăformată exclusiv din fotbalişti care evoluează în Liga 1. În prima jumătate deoră, sud-americanii închiseseră conturile, marcând de două ori, prin Valdez 2şi Santa Cruz 29, în urma unor greşeli ca în curtea şcolii ale lui Latovlevicişi Gardoş. România nu a avut nici o replică în faţa tăvălugului paraguayan,care şi-a făcut jocul cu ocazia retragerii veteranului Roberto Acuna, aflat laselecţia cu numărul 100. Ai noştri aveau toţi la un loc 75. În prelungiri,Surdu a trimis balonul în poartă, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Înfrângerea a reuşit să înlăture şi mai mult speranţeleunei calificări la CM 2014. România avea nevoie de o victorie pentru a depăşiUngaria şi să fie în urna a treia pentru tragerea la sorţi programată la finelelunii iulie. În cel mai rău caz, echipa pregătită temporar de Iovan ar putea dapiept cu Spania, Franţa, Elveţia, Estonia şi Ţara Galilor într-o grupă de foc.Asta pe lângă faptul că în prezent avem şanse mici de a obţine măcar un loc labarajul pentru EURO 2012. În altă ordine de idei, Gheorghe Hagi va anunţa azioficial dacă acceptă sau nu oferta FRF de a prelua echipa naţională.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-12-06Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image