2018-09-26 18:00


Adrian Mutu reacţionează: Nu sunt acuzat de evaziune fiscală

 |  15:48
Adrian Mutu reacţionează: Nu sunt acuzat de evaziune fiscală

Atacantul român Adrian Mutu a precizat miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că el nu este acuzat de evaziune fiscală în dosarul deschis de procurorii italieni.

„EU NU SUNT ACUZAT DE EVAZIUNE FISCALA asa cum redau ziarele si televiziunile din România (încă o aberație!!) Ce se întâmplă in Italia e exact ce s-a întâmplat in România cu "dosarul transferurilor" in care erau acuzați președinții de cluburi si agenții de jucatori,așa zișii "procuratori",NU jucatorii care au fost transferați de aceștia!!Asta se investighează in Italia, "TRANSFERURILE" ,mai bine zis daca cluburile au declarat toți banii,câți bani au dat la agenți si daca aceștia au declarat banii încasați !!!Eu NU am fost citat sa ma prezint pentru declarații!!”, este reacţia lui Adrian Mutu.

Gazzetta dello Sport, citat de Mediafax, relatează că trecerea lui Adrian Mutu de la Juventus la Fiorentina este unul dintre transferurile anchetate în dosarul "Offside". Persoanele vizate în acest caz sunt finanţatorul clubului Fiorentina, Andrea della Valle, directorul sportiv din acea vreme, Pantaleo Corvino, şi Adrian Mutu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-27
Citeste si:
Adrian Mutu, vizat într-un dosar de evaziune fiscală

TAGURI: adrian mutu, reactioneaza, nu, sunt , acuzat, evaziune, fiscala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...