2018-12-11 03:09


Adrian Mutu se pregăteşte să semneze în această iarnă cu o echipă în Liga 1

 |  19:10
Adrian Mutu se pregăteşte să semneze în această iarnă cu o echipă în Liga 1
Florentin Dincă

Adrian Mutu nu glumeşte. Chiar dacă momentan joacă în India, la modesta Pune City, iar surplusul de kilograme nu l-a iertat la 37 de ani cât va împlini în ianuarie, cel poreclit “Briliantul” mai are un singur dor înainte să-şi agaţe definitiv ghetele în cui. Vrea nepărat să fie anul viitor în lotul naţionalei României la turneul european din Franţa. Iar pentru asta, a început deja să tatoneze piaţa din Liga 1 pentru un come-back spectaculos în fotbalul românesc.

Cum contractul cu Pune City îi va expira în luna decembrie, atunci când se şi încheie campionatul în India, Mutu îşi analizează deja oportunităţile din Liga1. "În momentul de față eu am nevoie să joc, să dau cât mai multe goluri, să fiu în formă. Trebuie să văd și la ce echipă mă duc din iarnă. Am oferte din Franța și Grecia pe care încă le analizez. Dacă va veni o ofertă concretă din România de la o echipă care are pretenții de câștigarea campionatului, de ce nu...", a spus la DolceSport Adi Mutu.

Fostul decar al primei reprezentative şi-a şi motivat decizia de a mai juca şi în prima parte a anului viitor. După modelul lui Cristi Săpunaru sau Daniel Niculae, care au ales să joace în primul nostru eşalon, la Pandurii Târgu Jiu, respectiv Astra Giurgiu, tocmai pentru a prinde un loc la EURO, şi Mutu va încerca aceeaşi strategie. Numai că pe el vârsta nu-l mai ajută şi, în plus, Tata Puiu pare să nu îl aibă în vedere: “Mă gândesc din când în când la Mutu, dar nu să-l convoc la naţională”. Declaraţiile selecţionerului nu l-au demoralizat însă pe fotbalist. “Bineînțeles că e un obiectiv de al meu să fiu printre jucătorii de la Euro. Să fiu sănătos și pe urmă, ce va fi, vom vedea. Eu sunt sigur că domnul Iordănescu are o judecată dreaptă şi va convoca atacanţii care vor fi în formă la momentul acela”, afirmă sigur pe el atacantul.

Adrian Mutu se pregăteşte să semneze în această iarnă cu o echipă în Liga 1
zoom
Hagi vrea să dea lovitura

Cum Mutu şi-a manifestat intenţia de a semna doar cu o echipă care se va bate la titlu în Liga 1, sunt deja cinci formaţii care l-ar dori imediat în curtea lor. Gigi Becali i-a propus de mai multe ori să vină la Steaua, la fel cum a procedat fără succes până acum şi Ionuţ Negoiţă. Deci Steaua şi Dinamo ar fi în pole-position pentru aducerea sa, însă Gică Hagi vrea să le dea celor doi granzi lovitură de graţie şi să-l aducă pe Mutu la Ovidiu, alături de Cernat şi de fiul său, Ianis. Din această ecuaţie nu lipsesc Astra şi Pandurii, cele două echipe fiind printre pretendentele serioase la titlu în acest sezon. (Foto: romaniatv.net)

 

 

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-11

TAGURI: adrian mutu, echipa, hagi, steaua, dinamo
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...