2018-12-17 11:56


Adrian Mutu speră să joace cu naţionala României la EURO 2016

 |  14:10
Adrian Mutu speră să joace cu naţionala României la EURO 2016

Fotbalistul Adrian Mutu a declarat, luni, că obiectivul său în 2016 este participarea cu naţionala României la EURO 2016. Jucătorul a făcut aceste afirmaţii pe Aeroportul Henri Coandă, înaintea plecării în stagiul de pregătire din Antalya cu noua sa echipă, ASA Târgu Mureș.

"Aș minți dacă aș spune că nu mă gândesc (n.r. — la participarea la EURO 2016). E un obiectiv foarte mare pe 2016 la care mă gândesc. Dar mai întâi să mă pregătesc bine, să joc bine și după aceea vom mai vedea. Am avut o discuție acum două zile cu nea Puiu (n.r. — selecționerul Anghel Iordănescu). Mi-a spus că așteaptă să mă vadă pe teren, la antrenamente, la meciuri... și după aia va decide. Asta e treaba dânsului. E prea devreme să fiu convocat la acțiunea de acum, eu merg în Antalya să mă pregătesc. Și dacă evoluțiile mele de pe teren îl vor convinge atunci va fi alegerea dânsului. Eu nu fac altceva decât să îmi văd de treaba mea", a afirmat Adrian Mutu, potrivit Agerpres.

Jucătorul a mai spus că a avut oferte din campionatele Japoniei și Australiei, dar a ales să joace în Liga I.

"Am venit, urmează acum o perioadă de pregătire pe care de abia o aștept. O să am timp să îi cunosc pe toți în cantonament. Obiectivul echipei rămâne calificarea în play-off, iar după aceea vom mai vedea. Nu cred că prin venirea mea ASA Târgu Mureș și-a asigurat locul în play-off. E greșit, trebuie să mergem toți pe aceeași linie și să ne calificăm. ASA are o echipă solidă. Am ales-o pentru că am crezut în această echipă. Nu vreau să intru în polemică și să spun cu cine am mai discutat, dar am preferat o echipă din România decât una din Japonia sau Australia. Nu m-am dus la Viitorul în primul rând pentru că nu am avut nicio ofertă de acolo", a explicat Adrian Mutu.

În ceea ce priveşte retragerea din activitate, fotbalistul a spus: "O să mai joc până la 43 de ani... glumesc, nu știu. Eu mai am de gând să mai joc, voi vedea ce voi face la vară. Sunt în discuții din nou cu cei din India, voi vedea". 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-18
Citeste si:
ASA Târgu Mureş a ajuns la o înţelegere cu jucătorul Adrian Mutu

TAGURI: adrian mutu, joaca, nationala, romania, euro, 2016
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...