2017-01-17 07:18

SPORT


Adversarele echipelor româneşti în play-off-ul Ligii Europa

 |  15:16
Adversarele echipelor româneşti în play-off-ul Ligii Europa

Steaua, FC Timişoara, FC Vaslui şi Unirea Urziceni şi-auaflat azi adversarele pentru play-off-ul Ligii Europa, ultimul pas înainte deaccederea în grupele competiţiei, ce vor debuta luna viitoare.

Aşa cum s-a întâmplat şi în ultimii ani, formaţia din Ghenceava avea parte de un adversar modest, gruparea elveţiană Grasshoper Zürich, deşipe listă se mai aflau Qarabagh sau AIK Stockholm.

Eliminată din Liga Campionilor de Zenit, Unirea Urziceniare parte de un şoc în Liga Europa, croaţii de la Hajduk Split, care aueliminat în turul 3 chiar pe Dinamo, cu scorul general de 4-3.

FC Vaslui a reuşit să evite echipe ca Sporting Lisabonaşi Napoli, dar va da piept cu francezii de la OSC Lille, una dintre surprizeleplăcute ale ediţiei trecute din Ligue 1.

FC Timişoara a avut ghinion şi va juca împotrivaenglezilor de la Manchester City, unul dintre cluburile în care s-au investitcei mai mulţi bani în ultimii ani. Doar pentru transferuri, arabii carecontrolează clubul au cheltuit 500 milioane de euro.

Partidele tur se vor disputa pe 19 august, în timp cemanşa secundă va avea loc o săptămână mai târziu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638939-03-11Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ILIE DE LA SCULARIE
07 Aug 2010

Prietene jurnalist, mai t oata tara asta este facut a din Ilie (de la sculari e), Gheorghe, Ion...Iubit ori de forbal, facatori d e gratare langa bloc sau pe campul din apropierea orasului, bautori de bere . Nu vrei, te rog, sa le spui si lor ce naiba inse amna "play off"? Adica, u n oftat pe plai? Priete ne jurnalist, chiar nu ga seai matale un cuvant din DEX potrivit pentru a-l pune in text in locul che stiunii aleia buclucase?
POPESCU
07 Aug 2010

@Ilie de la scularie, ast a e denumirea fazei preli minare, folosita de toata lumea. Ce ai fi vrut sa apara? Joci si ai sanse s a continui? :))
ILIE DE LA SCULARIE
07 Aug 2010

Draga Popescule, I uderst and that the sintagma "pl ay-off" is folositha - ac cording to your oppinion - by the toata lumea. You are wrong, basicly, the English speaking people o usin it. Altii zic pe li mba lor (iarta-ma de a fi scris o intreaga propozi tie in romana. De exemplu , note ca the French peop le zic "phasese prelimina ires" iar romanii could s ay, as you whrote... "faz a preliminara" sau "preli minariile" (este acceptat si asa). Can you belive that?
ALIN_HUIU
08 Aug 2010

Ilie, faza preliminara a fost pana in turul 3. Acu m e un tur decisiv, in ca re echipa invingatoare se va califica in grupele c ompetitiei. Asta in cazul Ligii Europa. In Liga Ca mpionilor, echipa invinga toare merge in grupe UCL, pierzatoare va juca in g rupele Ligii Europa. De a sta a primit o astfel de denumire. Sper ca te-am l amurit. Toate cele bune!

Adauga un comentariu

Random image