2016-12-06 23:51

SPORT


Ahmetov îl pregăteşte pe Lucescu jr

 |  18:19
Ahmetov îl pregăteşte pe Lucescu jr

Rinat Ahmetov, patronul clubului ucrainean de fotbal Şahtior Doneţk, a venit iar în România pentru a-l vizita pe antrenorul Mircea Lucescu, internat la Spitalul Universitar din Capitală. Întrebat dacă Răzvan Lucescu reprezintă o soluţie de înlocuire temporară a tatălui său pe banca minerilor, Ahmetov a lăsat să se înţeleagă că în acest moment acest lucru nu este posibil.

„Nu e exclus ca Răzvan să ajungă la un moment dat antrenor la Şahtior. E tânăr, progresează, dar consider că Mircea Lucescu are şanse să antreneze mulţi ani de aici înainte pe Şahtior”, a spus Ahmetov, care nu s-a arătat îngrijorat de pregătirea echipei Şahtior în lipsa antrenorului principal, deoarece acesta are un staff tehnic care lucrează în această formulă de 7 ani, cu un program foarte bine stabilit: „Vom câştiga competiţiile în care suntem angrenaţi”.

Miliardarul Ahmetov nu este singurul om important din Ucraina care este foarte interesat de situaţia medicală a lui Mircea Lucescu, însuşi preşedintele ţării i-a transmis un mesaj de susţinere prin intermediul său. “Toată echipa îi transmite însănătoşire grabnică şi să revină cât mai repede la antrenamente. De asemenea, şi preşedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, îi urează multă sănătate”, a încheiat Ahmetov.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-26

TAGURI: Lucescu, ahmetov, lucescu, antrenorComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

„Il Luce” şi-a făcut primul „11” Cel mai valoros antrenor român, Mircea Lucescu (71 de ani), a răspuns provocării de a alcătui... 22 Noi 2016 | (0)
Milos Raonic renunţă la antrenorul Carlos Moya după cel mai bun an din carieră Canadianul Milos Raonic, numărul 3 mondial, a renunțat la colaborarea cu antrenorul spaniol... 01 Dec 2016 | (0)