2018-12-16 05:54


Al doilea CLUB după DINAMO care a ieşit din INSOLVENŢĂ

 |  12:14
Al doilea CLUB după DINAMO care a ieşit din INSOLVENŢĂ

Dinamo nu mai este singurul club mare din România care iese din insolvenţă. Veste extraordinară pentru fanii unei echipe care a câştigat 9 trofee în ultimul deceniu. Tribunalul a decis marţi ca gruparea să iasă din insolvență.

”S-a pronunţat în şedinţă publică judecătoarea şi am ieşit din insolvenţă. Era o situaţie normală, anormal e ce s-a întâmplat înainte. Înainte de 10 martie nu mai existau creditori, nu mai exista masă credală. S-a făcut dreptate şi am ieşit şi la timp, pentru că trebuia să ieşim până pe 31 mai”, a spus Iuliu Mureșan la ”Digi Sport Matinal”.

”Pentru noi este un mare succes, e un moment istoric pentru club. Am făcut deja nişte transferuri şi mai avem nişte jucători. Am luat 4 jucători deja. Luăm şi jucători de U21. Deac e jucătorul nostru şi aşa va rămâne. Am luat deja un jucător pentru U 21. Vasile Miriuţă va rămâne antrenorul CFR-ului”, a mai spus şeful ardelenilor.

După ce au obţinut devansarea judecării de vineri pentru marţi, CFR a făcut apel, iar noul termen a fost stabilit pentru luni, 29 mai. Totul pentru ca decizia finală să se poată da până la 31 mai. Astfel, conform regulamentului UEFA, orice echipă care vrea drept de participare în cupele europene trebuie să demonstreze, în dosarul de licențiere, că nu a avut datorii în ultim an. În acest caz, CFR Cluj va reveni în cupele europene începând cu anul viitor, dacă va obţine acest drept pe plan sportiv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-30

TAGURI: cfr cluj, iesire din insolventa, dinamo
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...