2019-02-23 03:16


ALERTĂ. Helle Thomsen a fost DEMISĂ de la CSM Bucureşti

 |  22:45
ALERTĂ. Helle Thomsen a fost DEMISĂ de la CSM Bucureşti

Antrenoarea Helle Thomsen şi CSM Bucureşti au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Nordica le-a transmis decizia jucătoarelor chiar înaintea meciului pe care “tigroaicele” l-au câştigat vineri seară în faţa lui CSM Bistriţa, scor 30-23.

Problema cea mare însă este că oficialii echipei din Capitală nu au rapid o variantă de înlocuire a lui Thomsen, cea care nu a reuşit deloc să le pună pe picioare serios pe elevele sale în ultima lună, când au venit eşecurile cuGyor şi Rostov în Liga Campionilor, dar şi cu SCM Craiova în Liga Naţională. Varianta de avarie ar fi Per Johansson, până la vară.

Daneza mai avea contract un an plus un an, însă conducerea clubului a anunțat-o vineri după-amiază că nu vrea să-i prelungească înţelegerea. În atare condiţii, ea a decis că va pleca de acum, ştiind foarte bine că este vizată de mai mult timp de demitere.

CSM București și Metz joacă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminine. Turul are loc la București, pe teren propriu, pe 6 aprilie, de la ora 20:30.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-16

TAGURI: helle thomsen, demisa, csm bucuresti, antren'oare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LILIAN NIKKY
24 Mar 2018

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. 1 LOVE SPELL 2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX 3 FRUCTE DE FEMEI 4 PROMOȚIE SPELL 5 SPELL DE PROTECȚIE 6 SPELL BUSINESS 7 SPELL GOOD JOB 8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.
Random imageUltimele stiri
loading...