2018-12-18 15:36


Alexandru Chipciu: Trebuie să câştigăm şi în Kazahstan pentru a avea şanse la calificare

 |  08:58
Alexandru Chipciu: Trebuie să câştigăm şi în Kazahstan pentru a avea şanse la calificare

Fotbalistul Alexandru Chipciu a declarat sâmbătă seara, după victoria în faţa Armeniei, că jucătorii naţionalei României trebuie să rămână concentrați și să câștige și partida din Kazahstan pentru a avea şanse la calificare.

"Nu știu dacă ne gândeam înainte de meci că o să câștigăm cu 5-0, dar e important că am fost concentrați pe tot parcursul jocului. Chiar dacă pare ușor când ai un penalty și un jucător eliminat de la adversari în primele minute, important e că am rămas concentrați și ne-am făcut treaba până la capăt. Și la meciul cu Muntenegru băieții care au intrat și-au dorit mult victoria... dacă aveam acum și acele puncte era mult mai bine, dar nu mai avem ce face. Trebuie să câștigăm și în Kazahstan pentru a avea în continuare șanse la calificare", a afirmat Alexandru Chipciu la postul TVR.

Fotbalistul a mai spus că jucătorii naţionalei trebuie să se adapteze la ninsoarea care se anunță în Kazahstan.

"Am auzit că va ninge în Kazahstan când vom ajunge acolo... Cred că o să fie greu, dar trebuie să ne adaptăm. Și în seara asta poate a părut frumos terenul, dar pentru mine a fost incredibil de greu. Se rupea foarte mult și toți alunecam", a subliniat Alexandru Chipciu, autorul unui gol în partida cu Armenia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-09
Citeste si:
Christoph Daum, după victoria în faţa Armeniei: Nu se întâmplă foarte des un astfel de scor. Nu mă aşteptam
Naţionala României, victorie zdrobitoare în faţa Armeniei, scor 5-0

TAGURI: alexandru chipciu, trebuie, castiga, kazahstan, sansa, calificare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...