2018-10-17 14:48


Alexandru Maxim şi-a prelungit contractul cu VfB Stuttgart până în anul 2019

 |  16:13
Alexandru Maxim şi-a prelungit contractul cu VfB Stuttgart până în anul 2019
Florentin Dincă

Alexandru Maxim a fost convins de şefii lui VfL Stuttgart să-şi prelungească înţelegerea scadentă în vara viitoare. Internaţionalul român a parafat noul contract, valabil până în 2019, deşi în urmă cu aproximativ trei luni îşi dorea din tot sufletul să plece de la echipa germană, cu care s-a salvat în ultima etapă de la retrogradare, şi să meargă la o echipă mult mai bună din Vestul Europei.

”A fost un an dificil... Acum urmează vacanță și apoi aștept un nou pas în carieră...”, scria Alex Maxim pe Facebook la sfârşitul lunii mai. Mijlocaşul era la acea vreme în atenţia grupării engleze Swansea. “Sunt fericit că ne-am înțeles prelungirea contractului și vreau să fac totul pentru ca VfB să aibă rezultate cât mai bune în acest sezon din Bundesliga", a fost acum reacţia, tot de pe Facebook, a lui Maxim.

Românul a cedat până la urmă şi şi-a prelungit contractul încă patru ani cu formaţia “şvabă” după ce oficialii au plusat serios la contractul său. Dacă până mai ieri, acesta primea în jur de jumătate de milion de euro pe sezon, acum jucătorul va încasa un salariu anual cifrat la 800.000 de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-11

TAGURI: alexandru maxim, contract, stuttgart
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...