2016-12-08 20:20

SPORT


Gimnasta Alina Ulmeanu, accident nefericit la teatru

 |  16:51

Spectacolul de teatru acrobatic “Omul pesacăruş” se putea încheia tragic pentru fosta gimnastă Alina Ulmeanu, care la o piramidă umană, a alunecat şi a căzut de la câţiva metri înălţime, fracturându-şi o mână, dar şi pometele şi arcada. Ea are acum mâna în ghips, şi va lipsi de la repetiţii aproximativ o lună.

La această reprezentaţie de teatru acrobatic iau parte şi alţi foşti gimnaşti, necunoscuţi publicului larg, ca Mădălina Croitoru, Alina Gheorghe, Casian Bădescu, dar şi ex-campionul mondial şi european la gimnastică aerobică, Doru Moiş. Spectacolul s-a ţinut marţi seară doar cu cei patru acrobaţi, şi încă nu se ştie clar dacă reprezentaţia din 13 martie va mai avea loc. “În prima parte a spectacolului, am avut în repertoriu construcţia la piramidă, alcătuită din cinci persoane, doi băieţi şi două fete plus Alina în vârf. La coborâre, când s-a stins lumina, Alina a alunecat pe peruca uneia dintre colege. Acum are mâna în ghips, urmând să fie indisponibilă cel puţin 3 săptămâni. În mod normal e ceva banal, însă ghinionul cu peruca, plus întunericul au dus la nefericitul accident”, a declarat pentru Mediafax, Doru Moiş, liderul trupei Xtreme, care joacă în acest spectacol.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639556-12-18

TAGURI: alina ulmeanu, accidentComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Gorghiu: Demisii în lanţ în caz de înfrângere în alegeri Președinta PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, la Timişoara, că dacă în urma alegerilor din 11... 05 Dec 2016 | (1)
Alina Gorghiu promite legea salarizării unitare Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni ca liberalii doresc ca legea salarizarii unitare a... 21 Noi 2016 | (0)