2018-12-13 03:46


Alioşa Vojnovic a fost dat afară de la Dinamo

 |  17:58
Alioşa Vojnovic a fost dat afară de la Dinamo
Florentin Dincă

Continuă epurările la Dinamo. Aşa cum PUTEREA a scris pe 8 decembrie, Mircea Rednic a decis soarta străinilor de la Dinamo. Ghomsi a fost dat afară primul, şi a fost urmat de Van Haaren şi Feussi. Vojnovic a fost şi el convins joi să semneze rezilierea contractului, la fel cum se va întâmpla în aceste zile şi cu Gezim Shalaj. Singurul care a fost pe lista neagră şi ar putea scăpa este fundaşul Ante Puljic.

"FC Dinamo Bucureşti şi mijlocaşul croat Aljosa Vojnovic au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încheierea raporturilor contractuale. “M-am simţit foarte bine la Dinamo, dar în aceste momente trebuie să fiu alături de familia mea. Le mulţumesc conducătorilor clubului pentru înţelegere. Suporterii dinamovişti vor rămâne mereu în sufletul meu”, a declarat Aljosa Vojnovic pentru site-ul oficial al clubului, www.fcdinamo.ro. 

Transferat în Ştefan cel Mare la începutul acestui sezon competiţional, Aljosa Vojnovic a adunat în tricoul alb-roşu 19 meciuri în Liga 1, trei partide şi un gol în Cupa României şi două jocuri în Cupa Ligii. Venit liber de contract de la NK Osijek, din Croaţia, Vojnovic s-a impus la Dinamo, pentru care a jucat 24 de meciuri, marcând un gol şi pasând decisiv de trei ori. Mijlocaşul croat a avut un conflict cu Mircea Rednic în pauza meciului de la Ploieşti, câştigat de "câini" cu 2-1 şi a purtat banderola înainte ca aceasta să ajungă pe braţul lui Cosmin Matei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-17
Citeste si:
Mircea Rednic a decis deja soarta străinilor din lotul lui Dinamo

TAGURI: aliosa vojnovic, dinamo, contract, afara
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...