2016-12-07 20:20

SPORT


Amendaţi că au intonat imnul României

 |  20:50
Amendaţi că au intonat imnul României

Incidentul petrecut chiar de Ziua României, atunci când un , component al naţionalei U-16 a României, a fost batjocorit de trei coechipieri de naţionalitate maghiară, nu i-a lăsat indiferenţi pe suporterii români.

La meciul din 19 decembrie de pe patinoarul “Mihai Flamaropol”, dintre Steaua şi HSC Miercurea Ciuc, fanii stelişti au intonat imnul României, cât şi “Noi suntem români” şi “Treceţi batalioane române Carpaţii”, însă au şi adus injurii la adresa etnicilor maghiari din hocheiul autohton. Jandarmeria a făcut repede exces de zel şi a reţinut câţiva fani stelişti, pe care i-au amendat cu câte 400 de lei.

Reamintim că la partida România – Ungaria de acum câteva zile, din cadrul turneului “Euro Ice-hockey Challenge”, care a avut loc la Miercurea Ciuc, hocheiştii tricolori, în marea lor majoritate de naţionalitate maghiară, au tăcut la intonarea imnului de stat, însă au fredonat cu mândrie imnul vecinilor noştri, informează ofsaid.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-07-06

TAGURI: Amanda, imn, hochei, romania, suporteriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Aproape 500 de copii au renunţat la hochei Visul a aproximativ 500 de copii iubitori ai hocheiului, în special din Capitală, s-a destrămat... 28 Noi 2016 | (1)
România, pe locul doi în Europa din cauza contrafacerilor și pirateriei In Uniunea Europeana se pierd in fiecare an 368 de miliarde lei si 790 000 de locuri de munca din... 05 Dec 2016 | (0)