2018-12-14 22:12


Amical cu “desculţii” lumii!

 |  21:00
Amical cu “desculţii” lumii!

În urmă cu două săptămâni ne pregăteam de marele meci cu Argentina, acum tricolorii noştri joacă într-un anonimat total în San Marino, singurul adversar care era disponibil şi care nu ne-a dat cu flit. Naţională care, conform ierarhiei FIFA, este cea mai slabă din lume. Unicul om de la FRF care a vrut această întâlnire a fost selecţionerul, care îşi dorea neapărat ca înaintea redebutului său oficial la naţională, în septembrie cu Luxemburg şi cu Franţa, echipa să aibă un meci în picioare. Piţi a chemat foarte mulţi jucători pentru acest amical de “lux”, unii dintre ei chiar veritabile surprize pentru români. A fost însă nevoit să renunţe la mulţi dintre ei, majoritatea accidentaţi de ultim moment. Goian, Raţ, Bogdan Stancu, Costin Lazăr, Alexe, Latovlevici, Papp şi Mazilu au căzut ca spicele. În locul lor vor intra cvasidebutanţi la prima reprezentativă, ca Luchin, Chiricheş, Nicoară, Pintilii, Cristescu, Strătilă sau Chipciu. „Această întâlnire este un antrenament cu public şi vreau să văd de la jucătorii noi determinare. Este greşit dacă noi credem că suntem vedete în acest meci.Vedete sunt olandezii, spaniolii, englezii... Noi, deocamdată, suntem destul de jos şi trebuie să muncim ca să ne revenim”, a afirmat Piţurcă

Tamaş, Cociş, Tănase şi Nicoliţă au rămas pe loc

Ultimul meci al lui Piţurcă în mandatul trecut la echipa naţională a fost înfrângerea cu Austria de la Klagenfurt. Pentru meciul de azi cu San Marino, selecţionerul va mai păstra ca titulari din acea echipă doar 4 jucători. Tamaş, Nicoliţă, care va evolua cel mai probabil fundaş dreapta, Cociş şi Cristi Tănase, ultimul fiind pariul de atunci al lui Piţi, cel mai bun tricolor al disputei de la Klagenfurt. Restul jucătorilor nu se mai regăsesc din varii motive la echipa naţională. Lobonţ a pierdut deja duelul cu Pantilimon şi Tătăruşanu, Contra s-a retras din activitate, Goian, Marica, Raţ sunt accidentaţi, Rădoi nu a mai răspuns convocărilor, iar Bucur nu a fost chemat la lot.

Lotul pentru San Marino: Tătăruşanu, Pantilimon - Luchin, Nicoliţă, Gardoş, Tamaş, Chiricheş, Şt. Radu, Nicoară - Mureşan, Pintilii, Cociş, T. Bălan, Cr. Tănase, M. Cristescu, Torje, Strătilă, Chipciu, Herea - Curelea, Mutu.

Echipa probabilă:Tătăruşanu – Nicoliţă, Tamaş, Gardoş, R. Ştefan – Bălan, Mureşan, Tănase – Torje, Curelea, Mutu


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...