2018-12-13 03:49


''Andone, dă-ţi demisia de onoare!'' Suporterii dinamovişti au luat foc după înfrângerea de la Vaslui şi îi cer antrenorului să plece din Ştefan cel Mare

 |  19:17
''Andone, dă-ţi demisia de onoare!'' Suporterii dinamovişti au luat foc după înfrângerea de la Vaslui şi îi cer antrenorului să plece din Ştefan cel Mare
Proiectul “New Dinamo” are toateşansele să continue, în curând, fără Ioan Andone. Rezultatele contradictoriidin această primăvară, şi mai ales eşecul lamentabil de la Vaslui, i-au adus lacapătul răbdării pe fanii „câinilor”, care i-au cerut demisia celui poreclit„Fălcosul”. Asta chiar dacă în zilele premergătoare meciului din Moldova, preşedinteleNicolae Badea îl convinsese pe Andone să rămână la echipă şi în sezonul viitor.“Ioan Andone este un dinamovist şi o legendă a clubului nostru, dar aceste calităţinu sunt suficiente pentru ca el să fie antrenorul lui Dinamo. Nici contractul multtrâmbiţat de Nicolae Badea nu este un motiv pentru Ioan Andone să continue pebanca lui Dinamo. LaVaslui, Dinamo s-a prezentat dezastruos, fără o idee de joc, cu jucători puşiaiurea în teren, cu jucători care nu ştiau ce şi unde să joace, cu un antrenorpenibil în explicaţiile înfrângerii, gen «ne-a furat arbitru, n-am ştiut săjucăm cu vântul» şi veşnicul «mai avem de muncă». Pentru trecutul dinamovist,dă-ti demisia de onoare, domnule Andone! Ar fi păcat să auzi galeria şisuporterii noştri să ţi-o ceară şi la stadion în direct, la următoarelemeciuri. La revedere, domule Andone, şi-ţi mulţumim pentru amintirile întricoul lui Dinamo. Rămâi un câine de-al nostru şi te vom aprecia prin ultimulgest de demnitate: DEMISIA, se arată în comunicatul fanilor dinGroapă. Tehnicianul a dat din mână a lehamite atunci când atrebuit să răspundă jurnaliştilor la finalul jocului cu FC Vaslui când aceştial-au întrebat de apostrofările suporterilor la adresa sa.

Ne sabotează viitorul

Principalul of al fanilor, pelângă rezultatele slabe din acest sezon, este acela că Andone foloseşte încontinuare jucători săriţi de 30 de ani, deşi acesta se bate cu pumnul în pieptcă a întinerit total echipa în această iarnă. Printre cei vizaţi de suporterisunt Cătălin Munteanu, Bogdan Pătraşcu şi Valeriu Bordeanu, primii doi fiindchiar printre favoriţii tehnicianului, care mai este acuzat şi de faptul că face jocurile fraţilorBecali, cei care impresariază marea majoritate a lotul dinamovist. “Andone a spus că face întinerirea, dar joacă încontinuare cu Pătraşcu, C. Munteanu, Bordeanu şi alţii ca ei şi îi ignorăcomplet pe puştii cu talent doar că n-au semnat cu fraţii Becali. Din păcate,Ioan Andone acum serveşte interese private şi nu pe cele ale lui Dinamo. Echipan-are nici o şansă nici la Cupa României la modul cum joacă. Cu fiecare zi carestă pe bancă, Ioan Andone sabotează viitorul lui Dinamo”, se mai arată în comunicatul de pedinamomania.net.

Jucătorii îl susţin

Chiar dacă fanii i-au sărit la gât, Andone are de parteasa jucătorii. Cu mici excepţii, cei mai mulţi fotbalişti din lot îl au la inimăpe antrenorul în vârstă de 51 de ani. Iar asta s-a observat cel mai bine laziua de naştere a acestuia, atunci când toţi jucătorii i-au cântat “La mulţi ani” şi l-au felicitat din tot sufletul pe atrenor. Şi chiardupă anumite înfrângeri din acest campionat, fotbaliştii “alb-roşii” au săritîn ajutorul antrenorului lor şi chiar au avut un cuvânt de spus importantatunci când conducerea clubului era tentată să renunţe la serviciiletehnicianului.

Îl mai apucă derby-ulcu Steaua?

Pesteexact două săptămâni se joacă “derby de România”,însă nu se ştie dacă “Fălcosul” va mai sta atuncipe banca lui Dinamo. El are sprijinul jucătorilor, dar şial omului numărul 1 din club, Nicolae Badea, însă nu se mai află la inima luiCristi Borcea, care vrea ca din vară să îl aducă pe bancă pe Victor Piţurcă.Deşi negată vehement această sosire chiar de către fostul selecţioner,lucrurile tind din ce în ce mai mult spre această variantă. Transferul luiGăman şi Bărboianu au dat apă la moară cârcotaşilor, apoi faptul că fiul său,Alex, se antrenează în complexul Dinamo, după ce şi-a reziliat contractul cuKhazar Lankaran, dar nu în ultimul rând şi de visul oficialilor dinamovişti dea mai transfera la vară încă 3-4 jucători de la Universitatea, în frunte cuFlorin Costea şi Tibi Lung jr. Pentru a întări şi mai mult aceste zvonuri, AdrianMititelu a declarat de curând că este convins 100% că Piţurcă va fi din sezonulurmător noul antrenor al lui Dinamo. Alte variante de înlocuire ale lui Andonear mai putea fi Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei secunde, Ionuţ Badea,tehnicianul Universităţii Cluj, dar şi Cosmin Contra, fără angajament dupădespărţirea de Poli Timişoara.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-07-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...