2019-02-22 12:27


Andone: “Victoria cu Steaua ne-a redat încrederea pentru titlu”. “Fălcosul” este convins că echipa sa a revenit în lupta pentru titlu

 |  18:14
Andone: “Victoria cu Steaua ne-a redat încrederea pentru titlu”. “Fălcosul” este convins că echipa sa a revenit în lupta pentru titlu

După cinci etape în care nu a strâns decât un singurpunct, Dinamo a început iar să respire şi să spere la titlu după victoria dinderbyul României cu Steaua. Ioan Andone este de părere că izbânda din meciul cuSteaua le-a redat încrederea jucătorilor săi pentru a lupta în continuare latitlu în acest sezon. Tehnicianul a oferit un interviu pentru “Puterea” în carea vorbit despre viitorul adversar din campionat, evoluţiile ultimilor veniţi laechipă, dar şi despre situaţia lui Dănciulescu.

V-a trecut euforia de după derbyul cu Steaua?

Miemi-a trecut imediat după meci, cred că şijucătorilor, mai ales că ne aşteaptă un meci greu la Bistriţa, cu o echipăfoarte bună pe teren propriu.

Victoriacu Steaua a fost declicul de care aveau nevoie jucătorii dumneavoastră?

Veneamdupă cinci meciuri fără succes şi jucătoriiîşi pierduseră puţin încrederea în ei. Trebuia obligatoriu să învingem.Victoria cu Steaua ne-a redat încrederea.

Unposibil eşec la Bistriţa ar anula victoria din derby?

Nusunt de aceeaşi părere. O victorie cu Steaua rămâne o victorie mare,trei puncte foarte importante pentru noi. Campionatul e lung, mai sunt ogrămadă de meciuri de jucat. Abia a trecut o treieme din acest sezon şi rezultate-surpriză or să mai fie foarte multe. Echipa are din nou încredere şi a început să joace. Sunt multe echipe în faţă care se batpentru titlu şi suntem şi noi printre ele.

Trei jucători noi în primul 11 în ultimele 3-4 etape,Rubio, Bordeanu şi Dolha, sunteţi satisfăcut de ei?

De Rubio şi Bordeanu sunt mulţumit cum au intrat înechipă. Sunt jucători cu experienţă şi asta se vede, mi-au adus un plus pebenzile laterale, acolo unde noi am avut mari probleme la începutul sezonului. Uşor,uşor vom rezolva şi deficienţele din apărare. Dolha a revenit şi e bine după accidentare,dar e în formă şi de aceea apără. Însă sunt de părere că şi ceilalţi doiportari din lot, Curcă şi Naumovski, sunt de aceeaşi valoare. O să le vină latoţi rândul să apere.

Sunt zvonuri că Dănciulescu vrea să plece pentru că nujoacă.

Orice jucător care rămâne pe banca de rezerve e supărat.Însă am vorbit cu Dănciulescu şi i-am explicat situaţia. E un jucător cu mareexperienţă şi a înţeles. Oricum, el nu va pleca de la Dinamo.

Accidentarea lui Garat e gravă?

Păcat că s-a accidentat iar, însă nu e aşa de grav. Nici vorbă să lipseascătot turul, el va fi indisponibil aproximativ două săptămâni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-12-10
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...