2017-01-22 01:53

SPORT


Andre Dirrell: ''Vreau să îi iau titlul lui Bute''

 |  19:33
Andre Dirrell: ''Vreau să îi iau titlul lui Bute''

Pugilistulamerican Andre Dirrell a declarat în presa americană că vrea în acest an săîi ia titlul campionului mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF,Lucian Bute. “Sper că voi avea ocazia unui meci cu Bute. Nu va fi în Canada,pentru că el a avut acolo toate meciurile şi în opinia mea se întâmplă multelucruri nebuneşti în străinătate. După un meci de încălzire îmi doresc foarte,foarte mult să îl întâlnesc pe Bute, să îi iau titlul, iar apoi să boxez cuAndre Ward. Bute este categoric pe radarul meu, mi-ar plăcea mult să lupt cu elşi sunt sigur că voi avea ocazia aceasta în curând. Cred că în aproximativşapte luni îl voi vâna pe Bute”, a spus Dirrell.

Lucian Buteîşi va pune centura în joc pentru a şaptea oară, la 19 martie, într-o gală ceva avea loc la Bell Centre din Montreal, când îl va întâlni pe irlandezul BrianMagee. Adversarul, în vârstă de 35 de ani, a disputat 38 de partide în carieră,reuşind să câştige 34 (24 prin KO), pierzând trei şi remizând o dată.

Bute, 27 devictorii din tot atâtea partide, dintre care 22 prin KO, va boxa pentru a treiaoară la profesionişti împotriva unui pugilist european, după rusul SergheiTatevosian şi danezul Lolenga Mock.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-04-15Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image