2019-02-15 23:47


Angelique KERBER, învingătoare în premieră la WIMBLEDON: 6-3, 6-3, cu Serena WILLIAMS

 |  20:24
Angelique KERBER, învingătoare în premieră la WIMBLEDON: 6-3, 6-3, cu Serena WILLIAMS

Jucătoarea germană de tenis Angelique Kerber a câştigat, sâmbătă, finala feminină a turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, după ce a învins-o în două seturi simetrice, 6-3, 6-3, pe americanca Serena Williams, informează Agerpres.

Kerber, 30 de ani, numărul 10 WTA şi cap de serie 11 la acest turneu, a cucerit pentru prima dată titlul la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al carierei sale, după doar o oră şi 6 minute de joc, într-un meci pe care l-a dominat autoritar.

Pentru jucătoarea din Germania a fost a doua finală londoneză, ea pierzând în 2016 chiar în faţa învinsei de astăzi. Serena Williams, 36 de ani, a disputat sâmbătă prima ei finală de la revenirea în competiţii, după ce a născut, în urmă cu zece luni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-14

TAGURI: kerber, wimbledon, williams, finala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
18 Iul 2018

CTP, RAZBOI TOTAL cu Ion Tiriac... " :Tiriac:"Cu tot respectul, are 36 de ani şi 90 de kilograme. Aş vrea altceva pentru tenisul feminin."///Serena W.:"Mereu am spus că oamenii au dreptul o opinie. E clar că tenisul feminin este mai mult decât mine, mult mai mult. Dar voi vorbi cu el, credeți-mă! O să am o discuție cu el. Este un comentariu ignorant, o declarație sexistă! Poate că este un om ignorant."___----___ De acord cu Serena, nu vad -MACAR IN SPORT- nicio legatura cu varsta sau kilogramele, atata timp cat persoana respectiva "poate" si inca cum, face performanta...Daca zicea "90 kg si 1,50 m," poate facea un oarecare sens, desi , chiar si in asa caz, performanta primeaza(***)...E posibil ca Serena sa nu-si mai revina la forma ei de altadata( si nu este de blamat), insa are dreptul sa participe la orice intrecere sportiva, daca regulamentul ii permite...(***-cazul Maradona in fotbal si altele, sau -in film- Mikey Rooney si James Cagney) La zi: felicitari sincere pentru Serena, pentru ca la conditia ei( de mama) si chiar la varsta ei, sa ajunga in finala celui mai ravnit trofeu, e mare lucru...Nu este nimic de blamat ca a pierdut, s-ar putea sa-si revina sau nu, inca odata, la conditia ei, ramane tot nr. 1...
Random imageUltimele stiriloading...