2018-12-13 10:40


Angelo Niculescu îl pune la colţ pe Briliant. „Mutu nu s-a vindecat”

 |  19:49

Victor Piţurcă şi-a călcat pe inimă şi l-a chemat din nou pe Mutu la naţională, după episodul bahic din San Marino, însă îl avertizează pe acesta că de acum înainte nu îi va mai înghiţi nici un derapaj: „A fost exclus trei jocuri, am considerat că e suficient. Mutu şi-a dorit foarte mult să revină, a contat foarte mult pentru mine. Este ultima lui şansă. Fără disciplină nu se pot obţine rezultate”. Gestul lui Piţi a fost dezaprobat cu vehemenţă de un fost mare selecţioner al României, Angelo Niculescu. La cei 90 de ani împliniţi în urmă cu trei zile, mister Niculescu râde de cel mai bun produs al fotbalului românesc din ultimii 15 ani. „Viaţa lui Mutu este o poezie, din punctul de vedere al aventurilor sale fără sfârşit. El nu s-a vindecat încă, nici la 32 de ani câţi are. Când ajungi să ai o groază de bani şi nu ştii ce să faci cu ei, ajungi la nenorocire. În locul lui Piţurcă nu l-aş fi iertat. Aşa-zisă vedetă, Mutu este naiv în continuare. Jucătorii care evoluează în străinătate sunt amatori doar de salarii şi prime. Mutu nu este decât un fotbalist bun. Fotbalişti mari au fost Bodola sau Petchovschi”, a declarat, pentru „Puterea”, Angelo Niculescu.

Dinamo m-a neglijat mereu

Gruparea din Ştefan cel Mare a cucerit primul titlu din istorie cu Angelo Niculescu pe banca tehnică, însă asta s-a dat repede uitării. Mâhnit că de-a lungul ultimelor decenii nimeni de la Dinamo nu i-a cerut niciodată vreun sfat, Angelo Niculescu deplânge soarta formaţiei roş-albe. „În ultimii ani, Dinamo a fost o echipă inconstantă. Mereu a visat la rezultate mari, dar nu s-a ales cu mai nimic. Au avut perioade scurte bune, iar cele nefaste au fost foarte lungi. Ei nu au mai ţinut deloc legătura cu mine. M-au neglijat mereu. Nu m-a afectat foarte rău acest lucru, dar nici bine nu mi-a picat. Atâţi ani nu mi-au cerut nici măcar o părere”, ne-a mai spus vizibil afectat fostul selecţioner.

Cu inima strânsă pentru Dinu

Marea încercare a vieţii prin care a trecut de curând Cornel Dinu nu avea cum să îl lase indiferent pe Angelo Niculescu. A fost cu gândul alături de cel poreclit Procurorul, la adresa căruia are numai cuvinte de laudă: „L-am admirat cât a fost pe picioare ca jucător şi l-am apreciat la justa lui valoare. A fost un jucător excepţional. În perioada dificilă prin care a trecut am stat cu inima strânsă pentru el şi familia lui. Îl stimez ca om şi ca fost mare fotbalist. Îl sfătuiesc să mai aibă răbdare până să revină lângă echipă. Dinamo are nevoie în continuare de Cornel Dinu”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-06-16

TAGURI: Angelo Niculescu, Mutu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...