2018-10-16 09:28


Anghel Iordănescu: FRF trebuie să sancționeze dur clubul Steaua

 |  13:47
Anghel Iordănescu: FRF trebuie să sancționeze dur clubul Steaua

Selecționerul Anghel Iordănescu a declarat, luni, că Federația Română de Fotbal (FRF) trebuie să sancționeze dur clubul Steaua după ce a refuzat să le permită celor șase jucători ai săi să participe la stagiul de pregătire al naţionalei.

"Inițial, Steaua a anunțat că toți cei șase vor veni. Ne-am bucurat. Vineri a fost însă o întâlnire la nivelul federație — Steaua, a participat Argăseală și cu mine. După cinci ore, clubul Steaua ne-a propus două variante pe care noi le-am refuzat, dar am propus alte patru variante. Două dintre ele extrem de convenabile și nouă și Stelei. Steaua a avut o poziție de forță. Nu și-a dat acordul pentru această participare la națională, ceea ce mie mi se pare lipsit de fair play pentru că trebuie să respectăm naționala. Trebuie să înțelegem că nu mai suntem în cupele europene. Singura care reprezintă țara e naționala. Din câte știu, jucătorii își doreau să vină, dar ei au fost blocați. Și nu e fair play din partea Stelei, care se află în competiție cu Astra, Dinamo... cluburi care ne-au pus la dispoziție jucătorii. În schimb, Steaua a încercat să boicoteze cantonamentul echipei naționale", a afirmat Anghel Iordănescu, potrivit Agerpres.

Chestionat dacă vor fi repercusiuni asupra prezenței jucătorilor de la Steaua în lotul primei reprezentative pentru EURO 2016, selecționerul a spus: "Mi-ar fi greu să dau un răspuns. Nu-mi doresc acest lucru, dar FRF și Comitetul Executiv trebuie să analizeze cu atenție și să ia o decizie dură împotriva clubului Steaua".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-25
Citeste si:
Pandurii Târgu Jiu ameninţă că îşi retrage jucătorii de la naţională

TAGURI: anghel iordanescu, frf, trebuie, sanctioneaza, dur, club, steaua
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...