2019-05-19 20:02


Antrenoarea "tigroaicelor" de la CSM București, în negocieri cu Gyori Audi ETO KC

 |  00:41
Antrenoarea "tigroaicelor" de la CSM București, în negocieri cu Gyori Audi ETO KC

Daneza Helle Thomsen, antrenoarea echipei de handbal feminin CSM București, este la ora actuală într-o mare dilemă privind cariera sa.

Potrivit informațiilor noastre, Helle Thomsen este în negocieri avansate ca să antreneze, din vară, echipa maghiară Gyori Audi ETO KC, cu care s-a confruntat recent în Liga Campionilor. Oficialii maghiari caută antrenor întrucât actualul, spaniolul Ambros Martin, care este și selecționerul echipei feminine a României,va prelua din vară echipa Rostov Don din Rusia. Deocamdată, Helle Thomsen n-a dat un răspuns clar oficialilor maghiari poate și din cauza faptului că are contract cu CSM București pe doi ani, până în vară anului 2019. Din 2016, antrenoarea "tigroaicelor" de la CSM București pregătește și echipa națională a Olandei, obținând medalia de argint la Campionatul European din 2016 și medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2017. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-01

TAGURI: helle thomsen, csm bucuresti, gyor, handbal, antrenoare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
01 Mar 2018

Ziceți ceva și de zona de colectare Recicleta!https://www.recicleta.ro/sustine-recicleta/.Ajutați,oameni buni,să se extindă zona de colectare Recicleta pentru toate scările de bloc din capitală!
Random imageUltimele stiri