2017-01-21 00:01

SPORT


Antrenorul Ştefan Demci, externat la o lună după ce a fost operat la inimă

 |  16:43
Antrenorul Ştefan Demci, externat la o lună după ce a fost operat la inimă

Tehnicianul echipei de rugby Dinamo, ŞtefanDemci, a fost externat miercuri din spital, la o lună după ce a suferit ointervenţie pe cord. Acesta anunţă că va la finalul săptămânii va revenialături de echipă.

Acesta s-a internat de urgenţă la începutullunii ianuarie, din cauza unei infecţii la plămâni, însă starea sa s-a agravatdin cauza problemelor cardiace, fiind nevoit de operaţie.

Tehnicianul în vârstă de 35 de ani adezvăluit pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Rugby că urmează untratament de refacere, dar de duminică va reveni alături de formaţia roş-albă.

“Sunt sănătos 90%.Ieri am ieşit din spital. Acum sunt acasă pentru refacere. Sunt încă subobservaţie, urmez un tratament şi trebuie să ţin un regim alimentar strict. Aziam fost la club pentru a discuta cu jucătorii şi conducerea. Duminică voi plecaîn cantonament cu echipa. Momentan nu am voie efort fizic, dar în doua luni voifi apt. Ţin să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine înaceastă perioadă grea”, a afirmat antrenorul dinamovist.

Foto: Adevărul


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-03-11Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image