2019-02-22 08:46


ANUNŢ ŞOC. Becali îşi cumpără altă ECHIPĂ

 |  13:39
ANUNŢ ŞOC. Becali îşi cumpără altă ECHIPĂ
Florentin Dincă

După ce a pierdut războiul cu CSA STEAUA în privinţa siglei şi a palmaresului, Gigi Becali se teme acum că ar putea fi obligat să plătească cele 37 de milioane de euro ca despăgubiri în urma folosirii siglei în toţi aceşti ani de când este la cârma echipei. Dacă, spune Becali, la procesul privind despăgubirile, va primi un verdict negativ, atunci va băga în faliment actuala formaţie şi va achiziţiona o altă ECHIPĂ. Vizată este Metaloglobus, liderul Seriei a doua din Liga a III-a, pe care, latifundiarul o va denumi “Star”.

"Dacă pierd la Înalta Curte nu mă interesează, nu e o problemă pentru mine. Nu acest proces e problema, pentru că pe oameni nu îi interesează cum se numeşte ECHIPA. Îi spun Star, care e problema?!La procesul cu despăgubirile e mare problemă, da. Acolo dacă zic că aşa e, gata, s-a terminat. Insolvenţă şi faliment. Dar îmi iau altă echipă.Sau o să investesc într-o echipă de Divizia B, cumpăr jucătorii acolo şi îi împrumut la STEAUA.Iau jucători de 28-30 de ani, dau 200-300.000. Nu mai iau jucători de 20 de ani să dau milioane. O să fac o strategie. O să iau jucătorii pe altă ECHIPĂ, apoi o să-i împrumut la STEAUA. ECHIPA aia de Liga 2, stai, că sunt în tratative, să vedem, să o iau.Pe aia o întăresc doar cu jucători tineri. Îi iau ca investiţie, să-i vând apoi, să iau 7-8, 10 milioane. Nu are legătură cu Berceniul, e o ECHIPĂ, cum se numeşte? Electroaparataj....nu ştiu, e pe locul 1 în Divizia C. Electromagnetica sau...Metaloglobus, care e pe locul 1 acum. E un prieten de-al meu patron acolo", a declarat Becali la Digi Sport.

Se laudă că l-a luat pe Morais. Gnohere, în stand-by

Referitor la transferurile din această iarnă, Becali a dezvăluit că ar fi semnat cu brazilianul Junior Morais, de la Astra Giurgiu, jucătorul urmând a veni în vară, când i se termină contractul cu ECHIPA de la Dunăre. Sătul de evoluţiile lamentabile ale lui Fernando Boldrin, Becali este dispus să-l lase să plece înapoi la Astra pe mijlocaş, dar în această afacere îl doreşte la STEAUA pe Teixeira. Nici dinamovistul Gnohere n-a fost omis de Becali, despre care spune că i-a cerut 100.000 de euro la semnătură. Sumă cu care latifundiarul din Pipera nu este de acord.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-04

TAGURI: becali, steaua, alta echipa, anunt soc
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...