2019-01-22 06:28


Arena Naţională. Primăria Bucureşti laudă stadionul, dar îşi bate joc de gazon

 |  19:38
Arena Naţională. Primăria Bucureşti laudă stadionul, dar îşi bate joc de gazon
Florentin Dincă

Supercupa României dintre Steaua şi Petrolul are loc pe Arena Naţională pe 10 iulie. Covorul de iarbă de pe stadion, dacă mai poate fi asemuit cu aşa ceva, se află într-o stare deplorabilă, fiind ars în totalitate pe suprafeţe întinse. Mircea Sandu a tras un semnal de alarmă în ultima perioadă cu privire la starea precară în care se găseşte atât gazonul, cât şi stadionul în sine. Primăria Municipiului Bucureşti, de care aparţine şi ALPAB, administratorul Arenei Naţionale, a emis miercuri un comunicat în care, curios, nu se scrie nici măcar un cuvânt despre gazon. Comunicatul PMB se referă doar la “desfăşurarea activităţilor sportive pe Arena Naţională nu sunt periclitate, stadionul având certificatul de securitate valabil până la sfârşitul lunii august”.

“Desfăşurarea activităţilor sportive pe Arena Naţională nu sunt periclitate, stadionul având certificatul de securitate valabil până la sfârşitul lunii august 2013. Totodată, Primăria Municipiului Bucureşti întreprinde toate demersurile necesare pentru obţinerea noului certificat de securitate, care va intră în vigoare începând cu luna septembrie 2013. Menţionăm că obţinerea Certificatului de securitate este obligatorie pentru omologarea stadioanelor din toate categoriile, acesta având un termen de valabilitate de 2 ani. Subliniem că Arena Naţională are toate avizele necesare funcţionării”, se arată în comunicatul PMB.

Se peticeşte terenul

Chiar dacă mai devreme sau mai târziu, gazonul de pe Arena Naţională trebuie oricum schimbat, el fiind ars în mai multe locuri încă de la finalul sezonului trecut, ALPAB a luat decizia să nu recurgă acum la acest proces. Conform unor surse din PMB, pentru Supercupa de pe 10 iulie, dar şi pentru returul Astra – Domzale, din preliminariile Ligii Europa, suprafaţele de joc arse vor fi înlocuite. Până atunci, angajaţii ALPAB vor îngriji iarba cu grebla şi sapa!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-03
Citeste si:
Scandal la stadion. Sorin Oprescu nu l-a lăsat pe Naşu să intre pe Arena Naţională

TAGURI: arena, nationala, primaria, bucuresti, lauda, stadionul, bate, joc, gazon, fotbal, ars, stare, deplorabila, suprafete
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...