2017-01-18 10:21

SPORT


Argentina ar putea veni cu anonimi la inaugurarea National Arena

 |  17:49

Mult visatul meci de inaugurare a Naţional Arena dintre România şiArgentina ar putea fi doar un balon de săpun. Pentru că Barcelona şi RealMadrid le-au transmis oficialilor de la Buenos Aires să îşi ia gândul de laMessi, Higuain sau Mascherano, sud-americanii ar putea veni la Bucureşti cu oreprezentativă secundă.

Directorul tehnic al naţionalei Argentinei, CarlosBilardo, a transmis deja în presa din ţara sa natală că sunt probleme mari culotul pentru meciul cu trupa lui Victor Piţurcă. "Tratămsuspendarea partidei", a fost anunţul şoc al acestuia. Oficialii FRFsusţin că nu e posibilă o anulare a jocului pentru că deja s-au vândut aproape40.000 de bilete cu un preţ minim per bucată de 70 de lei. “Nu ştim nimic despre acest subiect. Nu cred că se poate întâmpla aşaceva”,au precizat oficialii forului condus de Mircea Sandu.

Pentrua evita un conflict, mai ales că au primit deja în avans 500.000 de euro,argentinienii s-ar putea prezenta cu un lot B, mai ales că nici pe bancatehnică nu există o certitudine, Carlos Batista fiind ameninţat cu demiterea.În altă ordine de idei, de ieri a început să se monteze gazonul pe NaţionalArena, procesul urmând să se încheie cel mai probabil în câteva zile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
26 Iul 2011

Meciul cu Argentina poate fi un balon de sapun,ind iferent de componenta ech ipei sud americane!Mai bi ne v-ati uita in curtea n oastra,la ce echipa avem! Asa ca,ce sa mai vorbim?C um poate Mircea Sandu sa priveasca in ochii lui So rin Oprescu,nu-mi explic! Desigur,un om de nivelul lui Sorin Oprescu poate i ntelege dezastrul de la l otul national,dar restul, adica iubitorii de fotbal ,ce sa mai creada?

Adauga un comentariu

Random image