2017-01-25 03:35


Armata cheamă Steaua în Ghencea. Gigi refuză momentan pactul. Latifundiarul din Pipera a jucat tare şi MApN a fost nevoit să facă primul pas pentru reconciliere

 |  18:10
Armata cheamă Steaua în Ghencea. Gigi refuză momentan pactul. Latifundiarul din Pipera a jucat tare şi MApN a fost nevoit să facă primul pas pentru reconciliere
Oficialii steliştişi-au pus ameninţările în aplicare, iar azi echipa s-a antrenat la Mogoşoaia,acolo unde se vor muta şi birourile clubului. Speriaţi că ar putea pierde osumă de bani şi ar rămâne cu baza în paragină, reprezentanţii MApN dau înapoişi transmit că sunt gata să stingă litigiul pentru ca Steaua să joace încontinuare în Ghencea.

Supărat că trebuie să plătească chirie pentru stadion maimult decât toate echipele din Liga 1 la un loc şi că mai mulţi generali aucerut în instaţă să nu mai poată folosi numele Steaua, Becali a decis să muteechipa. Momentan, roş-albaştrii se vor antrena la Centrul de la Mogoşoaia şiexistă negocieri pentru Clinceni. De asemenea, s-a stabilit ca Steaua să joaceîn august la Buzău, apoi pe Naţional Arena. Toţi angajaţii de lastadion au fost anunţaţi că sunt liberi să îşi găseacă alte locuri de muncă,deoarece au fost concediaţi.

Azi,comandantul CS Steaua, George Boroi, cel care a avut şi iniţiativa de a-i luamarca “Steaua” lui Becali, a revenit cu un comunicat de pace, în care precizează că echipa antrenată de Rony Levy se poateîntoarce în Ghencea, dar să plătească datoriile restante. “La 31 mai 2011, Societatea Comercială înregistra către Clubul Sportival Armatei următoarele datorii: - 997.705 lei contravaloarea chiriilor aferenteperioadei 1 iulie 2010-31 mai 2011; - 258.148 lei penalităţi de întârziere laplata chiriei, calculate până la 31 decembrie 2010”, a precizat Boroi,adăugând că a atenţionat în nenumărate rânduri FC Steaua cu privire la platadatoriilor. Boroi a mai afirmat că este dispus să semneze un nou contract cuclubul lui Becali, dar numai după ce vor fi plătit datoriile, “astfel încât echipa de fotbal SteauaBucureşti să joace în continuare pe stadionul din Ghencea”.

Becali cere schimbări majore în noul contract

Patronul roş-albaştrilor a reacţionat la comunicatul luiBoroi şi a anunţat că va negocia, dar a pus deja problema chiriei uriaşe depeste 20.000 de euro net, care şi în prezent este mult mai mare decât a tuturorechipelor din Liga 1 la un loc. "Dacărecunosc ce spun ei, înseamnă că ar trebui să plătesc şi impozite de 500.000 deeuro pe an. Mie să îmi facă chiria cât plătesc Rapid, Dinamo, Timişoara şi CFRCluj la un loc. Alţii nu plătesc deloc şi pe mine mă ameninţă mereu că măevacuează. Plec, îi las să facă ce vor ei, să vadă toată lumea ce se întâmplăîn Ţara Românească", a spus Gigi Becali. Acesta susţine că dacă Steauase mută pe Naţional Arena, costurile vor fi de două ori mai mici, iar publiculva avea şi condiţiile necesare: Vor veni familii cu copii, fete. Mereu 10-15-20 de miide persoane. Şi comportament civilizat acolo”.

Reunire la vizita medicală

Brazilianul Junior Moraes a fost marea noutate asteliştilor la reunirea programată ieri-dimineaţă la INMS. Atacantul a fostprezent alături de roş-albaştrii chiar dacă Gloria Bistriţa a ameninţat că vadepune plângere la FIFA. De asemenea, la vizita medicală s-au mai prezentatalte şase achiziţii din această vară: Tatu, Mihai Costea, Gabi Matei,Dorinel Popa, Liviu Băjenaru şi Raul Rusescu. Deşi au fost anunţaţi că nu maifac parte din echipă, Eugen Baciu, Ifeanyi Emeghara şi Janos Szekely au răspunsşi ei “prezent” la prima zi de pregătire a noului sezon.Aseară, steliştii s-au antrenat la Mogoşoaia. Azi urmează o nouă şedinţă subcomanda lui Rony Levy, urmând ca diseară să plece în primul cantonament alverii din Austria.

Lotul prezent la vizita medicală:

Portari:Stanca, CojocaruFundaşi: Emeghara, Gabi Matei, Martinovici, Galamaz, Geraldo, Baciu, Iliev,Toşca, LupuMijlocaşi: Nicoliţă, Răduţ, Bicfalvi, Popa, Marinescu, Băjenaru, Szekely,Văduva, Albu, Bejan, Alex Lazăr

Atacanti:Bilaşco, Mihai Costea, Moraes, Rusescu, Tatu

Absenţi:Tătăruşanu, Tănase, Latovlevic, Gardoş, Brandan (învoiţi)

Dinamo şi Steaua auterenul suspendat două meciuri

Comisiade Disciplină a FRF a decis să le ridice dreptul granzilor Steaua şiDinamo de a organiza meciuri pe teren propriu pentru două meciuri ca urmare aincidentelor de la finala Cupei României. Pentru roş-albaştrii nu ar însemnaînsă o problemă deoarece oricum îşi programaseră primele două runde la Buzău.În aceeaşi situaţie se află şi Rapid, care a primit patru etape de suspendare,după ce un fan s-a ales cu arsuri grave din cauza unei torţe. Astfel, pentru olună, cele trei grupări nu vor putea fi urmărite în Bucureşti, toate jocurilede acasă urmând să se dispute la minim 25 de kilometri distanţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-01-21Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image