2018-12-13 06:26


Aşa cum PUTEREA a scris miercuri, Mirel Rădoi a DEMISIONAT de la Steaua după înfrângerea cu Rosenborg

 |  14:31
Aşa cum PUTEREA a scris miercuri, Mirel Rădoi a DEMISIONAT de la Steaua după înfrângerea cu Rosenborg

Mirel Rădoi i-a anunţat, vineri, pe jucătorii săi că demisionează de la echipă. Decizia lui Rădoi vine după înfrângerea din meciul cu Rosenborg, din prima manşă a play-off-ului Europa League.

Deşi iniţial anunţase că nu pleacă de la echipă, în cursul zilei de vineri Mirel Rădoi a demisionat, transmite Mediafax. 

Acesta a declarat, joi seară, că va rămâne la formaţie şi dacă ratează calificarea în grupele Europa League. Rădoi a ţinut să precizeze că şansele de accedere în faza următoare sunt infime la cum au jucat băieţii.

"Rămân şi pentru retur, rămân şi în cazul ratării calificării. M-am gândit bine şi cred că putem să revenim. Acum contează mai puţin dacă eşti bărbat sau laş. Indiferent că sunt eu sau altul, cu o echipă ca Steaua nu e de glumit. Trebuie să acceptăm şi criticilespectatorilor. Nu e normal să ni se strige «Demisia» după ce pierdem cu 0-3 acasă? Şansele de calificare sunt infime la cum am jucat. Dacă luăm cele două reprize cu ASA Târgu Mureş şi cea de-a doua de azi nu avem nicio şansă în retur, mai bine rămânem la Bucureşti. Sincer, în repriza a doua n-a mers nimic. Era previzibil rezultatul după primele două-trei minute, pentru că am abordat jocul total diferit faţă de repriza întâi. Putem vorbi de ghinion, de ocazii, eventual să facem poarta mai mare, dar asta nu scuză ce s-a întâmplat în partea a doua. Toţi suntem vinovaţi şi ruşinaţi de ceea ce s-a întâmplat", a afirmat Mirel Rădoi.

Rădoi a pregătit-o pe Steaua în 13 partide oficiale, din care a câștigat doar trei, a pierdut cinci, remizând în alte cinci.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-21
Citeste si:
Mirel Rădoi: Şansele de accedere în faza următoare în Europa League sunt infime
LIGA 1. Mirel Rădoi nu mai are voie să dea indicaţii de pe bancă jucătorilor săi
Mirel Rădoi pleacă de la Steaua dacă nu se califică în grupele Europa League
FĂRĂ LICENŢĂ PRO. Mirel Rădoi a fost interzis de UEFA să mai stea pe bancă la meciurile din cupele europene. La meciul cu Rosenborg, antrenorul ar putea lua loc în lojă alături de naşul său, Gigi Becali

TAGURI: puterea, scrie, miercuri, mirel radoi, demisioneaza, steaua, infrangere, rosenborg
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...