2019-01-16 12:15


ASTRA – DINAMO, ÎN SFERTURILE CUPEI LIGII (JOI, 20.00, DIGISPORT ŞI DOLCESPORT). “Câinii” nu uită şi nu iartă

 |  19:20
ASTRA – DINAMO, ÎN SFERTURILE CUPEI LIGII (JOI, 20.00, DIGISPORT ŞI DOLCESPORT). “Câinii” nu uită şi nu iartă

Dinamoviştii nu uită ce dramă au trăit acum o lună împotriva Astrei în campionat, când brigada de arbitri, în frunte cu Cristi Balaj, le-a interzis victoria pe care o meritau după aspectul jocului. Astă-seară, “câinii” au posibilitatea să se răzbune pe campioană, la Giurgiu, în sferturile Cupei Ligii. Învingătoarea din acest meci dă piept cu Steaua în semifinalele competiţiei.

“Ne întâlnim cu Astra la scurt timp după meciul care ne-a lăsat urme adânci, şi mie şi jucătorilor, pe care trebuia să-l câştigăm. Am încredere în jucătorii pe care îi am că vor juca bine şi vom reuşi să ne calificăm. Mergem să câştigăm, nici nu se pune problema de altceva. Astra are aceeaşi echipă de anul trecut, cu excepţia plecărilor la Steaua, este o echipă experimentată, cu valori individuale foarte mari. Va fi un meci încrâncenat, nu unul amical”, a declarat Ioan Andone. Şi fundaşul Ionuţ Nedelcearu a rămas „cu sechele” după meciul din campionat. “Nu ne era dor de un meci cu Astra, însă acum trebuie să ne facem datoria mai bine şi să câştigăm, să ne calificăm mai departe, pentru că unul dintre obiectivele noastre este Cupa Ligii. Normal că ne gândim la ultimul meci cu ei, când am pierdut două puncte în acel final, dar acum este Cupa Ligii, o fază eliminatorie şi trebuie să intrăm mult mai concentraţi. Astra e o echipă bună, cu jucători buni, cu mare experienţă”.

Absenţe notabile în ambele tabere

Meciul vine cum nu se poate mai prost pentru Ioan Andone, care n-are la dispoziţie cinci jucători importanţi. Steliano Filip, Dorin Rotariu, Adam Nemec, Jaime Penedo şi May Mahlangu sunt fotbaliștii dinamoviști convocați la loturile naționale în ultima perioadă. În lipsa lor, “Fălcosul” se vede nevoit să-i introducă în teren pe Cobrea, Oliva, Târcoveanu, Şerban şi Gnohere. De partea cealaltă, Marius Şumudică nu se poate baza pe doi jucători exponenţiali, Alibec şi Teixeira, ambii cu probleme medicale. Iar pentru Şumi prioritar sunt meciurile cu CSU Craiova din week-end şi cu Austria Viena în grupele Europa League: ”Eu zic că va fi un meci frumos. Nu cred că aţi văzut în ultimii ani vreo partidă urâtă între Astra şi Dinamo! Cupa Ligii e unul dintre obiectivele noastre, dar vă readuc aminte că avem în decurs de o săptămână trei superjocuri! Jucăm întâi în Cupa Ligii cu Dinamo, apoi în Liga 1 cu Craiova şi încheiem în Europa League cu Austria Viena. Asta înseamnă că sunt obligat să odihnesc joi câţiva titulari. Încă nu m-am decis în privinţa formulei de start, dar sunt sigur că cei care vor juca vor dori să se afirme. Probabil că şi de la Dinamo vor lipsi câţiva fotbalişti importanţi”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-16

TAGURI: astra, dinamo, cupa ligii, digisport, dolcesport, cristi balaj
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...