2018-12-12 00:33


Astra Giurgiu, ASA Târgu Mureş şi CFR Cluj, depunctate de FRF

 |  15:14
Astra Giurgiu, ASA Târgu Mureş şi CFR Cluj, depunctate de FRF

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, vineri, că formaţiile Astra Giurgiu, ASA Târgu Mureş şi CFR Cluj sunt investigate de Comisia de Disciplină şi Etică a FRF, în condiţiile în care au încălcat prevederile Regulamentului naţional de licenţiere a cluburilor şi de fair play financiar. În aceste condiţii, cele trei echipe vor fi depunctate.

"Administraţia de monitorizare financiară a cluburilor din Liga I anunţă că pe rolul Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF se află dosarele unor cluburi care au încălcat prevederile Regulamentului naţional de licenţiere a cluburilor şi de fair play financiar – Partea a III-a. Pentru o corectă informare a membrilor afiliaţi şi a opiniei publice, Administraţia de monitorizare financiară a cluburilor din Liga I anunţă cluburile care au raportat datorii restante, la termenele-limită aplicabile, 30 iunie, 30 septembrie şi 31 octombrie, către cluburi şi/sau către angajaţi. - Asociaţia Fotbal Club Astra - Asociaţia Fotbal Club ASA 2013 Târgu Mureş; - Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA", precizează sursa citată.

FRF a mai anunţat că sancţiunile regulamentare sunt deducerea punctelor din clasamentul sezonului competiţional 2015-2016, în funcţie de situaţia prezentată de fiecare club.

Un club care încalcă fair-play-ul financiar poate fi sancţionat cu maximum şase puncte, şi anume: trei pentru datoriile către alte grupări şi trei pentru cele către angajaţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-27

TAGURI: astra giurgiu, asa targu mures, cfr cluj, depuncteaza, frf
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...