2019-03-26 19:12


Atac FRONTAL la Mangia: Nu am văzut ANTRENOR italian mai SLAB ca el

 |  11:39
Atac FRONTAL la Mangia: Nu am văzut ANTRENOR italian mai SLAB ca el

CSU Craiova e ultima în Liga 1, cu un punct acumulat în două etape, fără gol marcat. În plus, oltenii au pierdut și Supercupa României, acasă, în fața lui CFR Cluj. Așa cum în sezonul trecut a fost lăudat, acum a venit reversul medaliei pentru antrenorul Devis Mangia. Tehnicianul italian este considerat principalul vinovat pentru evoluția jenantă în primele trei meciuri oficiale.

Atac FRONTAL la Mangia: Nu am văzut ANTRENOR italian mai SLAB ca el
zoom

Fostul arbitru Adrian Porumboiu l-a atacat în mod dur pe antrenorul din Cizmă, despre care a spus că este cel mai slab antrenor Italian pe care l-a văzut până acum.

"Eu nu am văzut antrenor italian mai slab ca acest Mangia. Este un simulacru de antrenor. Cum să joci cu trei fundaşi centrali când echipele adverse nu joacă cu niciun vârf? Trebuie să ai probeleme... Se vede că a antrenat numai la nivel de copii şi juniori. La ce să ţii trei fundaşi centrali care au aceleaşi calităţi sau mai bune spus lipsă de calităţi? Toţi trei sunt rigizi, pasează greoi, nu ies cu mingea la picior. Toţi trei la un loc nu egalează valoarea lui Petre Deselnicu. Antrenor modest, dacă mi-l recomanda cineva şi-l angajam, mai mult de 50 de secunde nu-l ţineam. Face progrese la limba engleză, se antrenează la limba engleză, poate urmează vreun contract în vreo ţară arabă. E modest, modest, modest. Neagoe, având şcoala lui Piţurcă, l-a făcut zob fără un vârf de atac. Au avut încă cinci ocazii. Craiova nu are nicio şansă la titlu, e sparring-partner cu asemenea evoluţii şi cu asemenea sistem de joc. Dacă Rotaru l-ar aduce pe Piţurcă ar face un lucru extraordinar şi dinspre Craiova s-ar vedea o altă rază de speranţă şi de lumină", a declarat Porumboiu, la Pro X.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-31

TAGURI: devis mangia, porumboiu, atac frontal, antrenor italian
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...