2018-12-18 17:16


Au început epurările în Giuleşti: Josl, Embalo şi Monzo, puşi pe liber

 |  19:18
Au început epurările în Giuleşti: Josl, Embalo şi Monzo, puşi pe liber
Florentin Dincă

Creditorul Valerii Moraru şi antrenorul Dan Alexa au finalizat lista jucătorilor pe care îi vor lăsa să plece în această iarnă. Primul care a fost anunţat este Tomas Josl. Fundaşul stânga, care a fost în lotul echipei şi în sezonul trecut în Liga 1, a fost dat afară.

Motivele despărţirii? Salariului său măricel pentru eşalonul secund, dar şi intrările sale criminale la adresa adversarilor. Din această cauză, a existat mereu pricolul să-şi lase echipa în inferioritate numerică. Ceilalţi doi, Embalo şi Monzo.

În vârstă de 31 de ani, Josl nu a plecat supărat din Giuleşti, postând un mesaj pe Facebook de recunoştinţă “familiei Rapid”. “Le mulțumesc suporterilor Rapidului pentru perioada pe care am petrecut-o la echipă. Niciodată în cariera mea n-am făcut parte dintr-o astfel de familie. Apreciez asta și îmi voi aminti doar lucrurile bune petrecute la Rapid. Din păcate, nu mai fac parte din echipă după ce am discutat cu conducerea şi am reziliat contractul. Te iubesc, Rapidule! Nu te voi uita niciodată! Rapid mereu!", a scris Josl pe contul său de Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-02

TAGURI: rapid, tomas josl
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...