2018-12-19 12:29


Au prins viteză spre o medalie la Rio. Handbalistele tricolore s-au relaxat pe circuitul de karting înainte de plecarea spre Jocurile Olimpice

 |  16:52
Au prins viteză spre o medalie la Rio. Handbalistele tricolore s-au relaxat pe circuitul de karting înainte de plecarea spre Jocurile Olimpice

Componentele naţionalei feminine de handbal a României au ieşit preţ de două ore din rutina antrenamentelor, înainte de plecarea spre Brazilia la Jocurile Olimpice. Selecţionerul Tomas Ryde a vrut să le studieze capacităţile de reacţie, însă nu cu mingea în mână, ci cu volanul. Astfel că şi-a dus elevele pe circuitul de karting din Tunari.

Iar Neagu şi compania s-au simţit în cockpit-uri la fel de bine ca pe terenul de joc. Tricolorele nu s-au menajat deloc, iar la final, tot Cristina Neagu a ieşit prima, la fel ca şi în sportul pe semicerc anul trecut. Interul stânga al lui Buducnost s-a duelat roată la roată cu interul dreapta de la naţională, Melinda Geiger, spre deliciul asistenţei, prima reuşind să câştige la potou cursa.

Tomas Ryde îşi doreşte ca elevele sale să fie la fel de agile şi pe durata turneului olimpic. "Încercăm să fim la fel de rapizi şi pe terenul de joc. A fost o activitate socială înainte de Jocurile Olimpice pentru a ne simţi bine, a ne relaxa. Vom petrece mult timp împreună, până pe 21 august şi trebuie să fim un grup unit. Mai este o săptămână până la startul competiţiei şi în Brazilia vom avea şedinţe de pregătire, antrenamente, vizionări ale echipelor adverse, dar, de asemenea, vor exista şi momente de relaxare. Nu stăm la un hotel, ci în Satul Olimpic şi nu este acelaşi lucru. Ne vom pregăti oricum cât mai bine pentru fiecare meci. Toţi sportivii care fac parte din delegaţia României at trebuie să se susţină reciproc", a declarat selecţionerul României, Tomas Ryde. Suedezul a pregătit cu minuţiozitate fiecare detaliu al prezenţei la Jocurile Olimpice, unde naţionala României are ca obiectiv o medalie, de ce nu chiar din cel mai preţios metal.. Soţia tehnicianului nordic, Marie, le va ţine în priză pe cele două rezerve din lot, Denisa Dedu şi Mădălina Zamfirescu, pentru ca sportivele să nu rămână deconectate de la miza enormă a competiţiei.

Delegaţia României va decola spre Brazilia astăzi dimineaţă, ora 07.05, cu o cursa care va face escală la Amsterdam. Naţionala României face parte din Grupa A la Jocurile Olimpice, alături de puternicele selecţionate din Norvegia, Brazilia, Muntenegru, Spania şi Angola. Primele patru clasate în fiecare grupă de la JO se vor califica în sferturile de finală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-31

GALERIE MEDIATAGURI: medalie, rio, handbal, circuit, karting
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...