2017-01-23 08:40


Au fost suspendaţi hocheiştii care şi-au bătut joc de Cosmin Marinescu

 |  15:17
Au fost suspendaţi hocheiştii care şi-au bătut joc de Cosmin Marinescu

Comisia de etică a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR) a ratificat marţi propunerile preşedintelui COSR, Octavian Morariu, de a-i suspenda pe termen nedeterminat din naţionala de hochei pe gheaţă a României care se află în pregătire în vederea participării la FOTE 2013 pe jucătorii Istvan Gereb, Akos Molnar şi Alfred Antal, în urma incidentului în care a fost agresat juniorul Florin Cosmin Marinescu pe 1 decembrie.

De asemenea, antrenorii Istvan Gereb şi Otto Keresztesz au fost sancţionaţi cu mustrare, anunţă COSR.

S-a decis ca lotul de hochei pe gheaţă care va reprezenta România la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) 2013, organizat în ţara noastră, sa fie monitorizat permanent de departamentul sport din cadrul COSR, potrivit Agerpres.

Mai mulţi jucători din lotul olimpic de hochei pe gheaţă al României şi-au supus un coleg la umilinţe verbale şi fizice, chiar de Ziua Naţionala a României (1 decembrie), într-unul din vestiarele patinoarului ''Lajos Vakar'' din Miercurea Ciuc, în care se aflau componenţii lotului pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European. În urma anchetei demarate de Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă (FRHG) a reieşit că jucătorul  a fost supus unor umilinţe verbale şi fizice de neacceptat, incidentul fiind provocat de Alfred Antal şi continuat de jucătorii Istvan Gereb şi Akos Molnar, care au recunoscut cele întâmplate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-02

TAGURI: Suspendare, hocheisti, marinescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

C-TIN
28 Dec 2011

Tradatorii de la COSR nu pot judeca un fapt global- bataia pustiului si terfelirea imnului tarii. In aparenta sunt doua fapte diferite, dar este un fapt indivizibil-pozitia minoritarilor fata de majoritari si implicit fata de tara in care traiesc. Cum este posibil ca educatorii ( coordonatori, antrenori, sef de federatie... ) sa fie mangaiati dragastos pe crestet si dojeniti cu un avertisment? Prieteni exprimati-va parerea in cazul in care romanii erau minoritari si erau acuzati de aceste fapte ! Vai de poporul condus de tradatori! Cum pot fi vocali un grup minoritar de 5 % in fata a 95 % MAJORITAR ? Propun sa se acorde Clubului Steaua dreptul de a organiza timp de 5 ani a tuturor meciurilor de hochei. Ce ziceti?

Adauga un comentariu

Random image