2016-10-25 06:28

SPORT


Ne-au cocoş(at)!

 |  13:57
Ne-au cocoş(at)!

Naţionala de handbal feminin a României, medaliată cu bronz la Campionatul European de anul trecut, a fost surclasată cu scorul de 39-20 (20-12) de formaţia Franţei, vineri, la Sao Paulo, în ultimul său meci din Grupa C a Campionatului Mondial din Brazilia, potrivit Agerpres.

Calificată deja în optimile de finală ale competiţiei, România a făcut poate cel mai slab joc de la această competiţie, fiind depăşită categoric, la toate capitolele de Franţa. Tricolorele au ocupat locul 3 în grupă şi vor juca luni, în optimi, cu echipa clasată pe locul secund în Grupa D. Echipa noastră nu s-a regăsit niciun moment, nu a găsit soluţii în atac, iar în apărare a cedat aproape de fiecare dată, singurul lucru pozitiv fiind prestaţia portarilor Tolnai şi Pâslaru, mai bună decât în partidele precedente. Elocvent este faptul că, după ce a fost condusă la pauză cu 8 goluri, 20-12, în primele 15 minute ale reprizei secunde, echipa lui Radu Voina nu marcase decât de două ori. În final, pentru ca umilinţa să fie completă, portarul Darleux a reuşit să înscrie ultimul gol al meciului, cu o aruncare din propriul care cu care a surprins-o pe tânăra Denisa Dedu. Au evoluat echipele: România: Talida Tolnai, Tereza Pâslaru, Denisa Dedu - Ramona Farcău (2 goluri), Florina Chintoan (1), Carmen Amariei, Adriana Nechita, Aurelia Brădeanu, Oana Manea (4), Valentina Ardean-Elisei (2), Oana Chirilă (3), Adina Fiera (2), Iulia Curea (3), Mihaela Tivadar, Daniela Băbeanu (3). Antrenor: Radu Voina. Franţa: Amandine Leynaud, Cléopâtre Darleux (1 gol) - Amélie Goudjo, Blandine Dancette (1), Nina Kamto Njitam (1), Camille Ayglon (2), Angélique Spincer (1), Allison Pineau (5), Claudine Mendy (1), Paule Baudoin (10), Marie-Paule Gnabouyou (4), Siraba Dembele (2), Audrey Deroin (4), Raphaelle Tervel (1), Mariama Signate (2), Alexandra Lacrabere (4). Antrenor: Olivier Krumbholz.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-06

TAGURI: Romania, CM, esec, brazilia, frantaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Un număr de 13 români, condamnaţi în Franţa pentru furt Un număr de 13 români au fost condamnați, joi, la Besançon, la pedepse de până la patru ani... 07 Oct 2016 | (0)
Explozie în nord-vestul Franței cu cinci răniți O explozie produsă pe fondul unei scurgeri de carburant a avut loc luni după-amiază la o... Acum 8 ore | (0)