2017-01-19 21:30

SPORT


Avram, urmărit penal!

 |  16:57
Avram, urmărit penal!

Incidentul de acum trei luni dintre Vasile Avram şi IonCrăciunescu, atunci când între cei doi ar fi avut loc o altercaţie care s-a lăsat cu îmbrânceli şi vorbe grele, a luat acumo nouă turnură. Crăciunescu a făcut plângere la Poliţie, pentru lovire şi alteviolenţe, iar Parchetul a decis începerea urmăririi penale în cazul lui Avram.Care este pedeapsa într-un astfel de caz? Închisoare de la o lună la trei lunisau amendă.

Războiul celor doi a avut loc în urmă cu trei luni peholurile FRF, imediat după o şedinţă a Comisiei de Disciplină. Cei doi auînceput să se apostrofeze reciproc, iar Vasile Avram l-ar fi bruscat peCrăciunescu, pe care ulterior l-a şi ameninţat. La rândul său, conducătorul CCAa recunoscut incidentul, însă e de părere că Ion Crăciunescu a exagerat multrespectivul incident.

„Mi-a dat un pumn înpiept. Am trei martori care au văzut ce s-a întâmplat. A continuat să măameninţe. Eu sper ca acest om să nu mai rămână în fruntea Comisiei Centrale aArbitrilor după tot ce s-a întâmplat. Nicăieri în lume nu cred că este posibilaşa ceva”, a spus atunci Crăciunescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-08-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image