2018-07-23 11:10


Balotelli: A fost cea mai frumoasă zi din viața mea

 |  12:13
Balotelli: A fost cea mai frumoasă zi din viața mea

Internaţionalul Mario Balotellia declarat, după ce a adus calificarea Italiei în finala Campionatului European, că a trăit cea mai frumoasă zi din viața sa, și este acum extrem de încrezător înaintea confruntării cu Spania, din finala Campionatului European.

„Am aşteptat atât de mult acest moment.I-am dedicat golurile mamei mele, care a venit la stadion doar pentru mine. Au fost aici şi cei mai buni prieteni ai mei şi acest lucru a contat pentru mine.Cassano a fost genial, doar el poate face ceea ce a făcut. Dacă revin în Italia? Acum nu mă gândesc la asta, joc în Anglia şi momentan rămân acolo. Cred că aceasta este cea mai frumoasă seară din viaţa mea, dar sper ca în finală să jucăm chiar mai bine şi să învingem. Spania? Trebuie să fim liniştiţi, să nu ne fie teamă, asta şi pentru că deja le-am dat un gol (n.r. - în grupe) şi suntem puternici”, a spus Balotelli, informează tuttomercatoweb.com.

Și selecţionerul Italiei, Cesare Prandelli, a lăudat : “A fost excelent, la fel ca întreaga echipă. A fost concentrat şi a făcut exact ce i-am cerut. Este unic, este un atacant modern, dar atipic, este foarte puternic din punct de vedere fizic, dar ştie şi să muncească pentru echipă. ȘiCassano a dat totul în teren. S-a luptat, a alergat.Ştiam că poate fi un jucător-cheie. A jucat doa 58 de minute, dar au fost 58 de minute excelente”, a spus Prandelli.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-05-11

TAGURI: Balotelli, zi, frumoasa, euro, Italia, Germania

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri