2017-01-19 02:31

SPORT


Banderola e la Marica. Selecţionerul a decis noul căpitan după retragerea lui Cristi Chivu

 |  16:08
Banderola e la Marica. Selecţionerul a decis noul căpitan după retragerea lui Cristi Chivu
Chiardacă nu mai joacă pentru VfB Stuttgart de aproape cinci luni, Ciprian Maricaeste considerat de Răzvan Lucescu drept noul stâlp pentru reconstrucţianaţionalei. Atacantul de 25 de ani va purta banderola cu Bosnia, dar lider învestiar va rămâne pentru moment Adrian Mutu.

FărăCristi Chivu, care şi-a anunţat retragerea, urmând gestul lui Mirel Rădoi,selecţionerul a ales între veteranul Adrian Mutu (32 de ani) şi reprezentantulnoii generaţii Ciprian Marica (25 de ani). După o discuţie cu starulFiorentinei, Lucescu a decis să-i acorde lui Marica statutul de căpitan.Practic, îi salvează imaginea fotbalistului, care are cel mai negru an dincarieră. În ultimele patru luni a jucat doar trei partide, toate la echipanaţională. A fost exclus din lotul lui Stuttgart încă din ianuarie, iar şvabiil-au anunţat că nu mai are viitor la echipă deoarece nu mai e dorit nici măcarde coechipieri.

Marica a adunat 47 de selecţii pentru primareprezentativă şi cu cele 14 goluri ocupă locul 15 all-time în topulmarcatorilor la egalitate cu Gabi Balint şi Florea Dumitrache.

Cine a mai purtat banderola dintre jucătorii activi:

Cristian Chivu (50 de ori)Adrian Mutu (13)Mirel Rădoi (5)Gabriel Tamaş (4)Răzvan Raţ, Bogdan Lobonţ (2)

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-04-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image