2018-11-18 20:40


Baraj. Pancu, din vacanţă direct pe teren

 |  16:38
Baraj. Pancu, din vacanţă direct pe teren
Florentin Dincă

Lotul rapidist s-a reunit în urmă cu o săptămână, însă liderul Daniel Pancu a rămas în continuare în vacanţă. Până marţi, când noii patroni, Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu, au preluat oficial clubul de la George Copos. Chiar dacă nu s-a antrenat deloc în ultima lună şi jumătate, Pancone vrea să fie în teren sâmbătă, la meciul de baraj cu Chiajna.

“Sunt fericit că fac parte din acest proiect de viitor. Sper să ajut echipa sâmbătă, aşa cu am făcut-o şi până acum. Toţi rapidiştii aşteptau să plecăm pe un nou drum. Trebuie să-i mulţumim domnului Copos pentru anii de glorie ai Rapidului, mai puţin pentru ultimii 2-3 ani”, a spus Pancu.

Nicolae Cristescu a vorbit în prima sa conferinţă de presă în calitate de patron în Giuleşti: “Începe o perioadă dificilă pentru noi, avem câteva zile la dispoziţie pentru un meci important. Nu ştiu de ce Rapid a ajuns aici, trebuie să primeze criteriul sportiv. Nu înţeleg de ce trebuie să luptăm cu o echipă care a retrogradat ca să rămânem în prima ligă. Nu e o competiţie între bănci şi societăţi comerciale. Avem câţiva jucători noi care au venit, dar baza este Daniel Pancu, este sufletul echipei şi contăm mult pe sprijinul lui. Conducerea acestei minunate echipe trebuie să fie alcătuită din rapidişti adevăraţi”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-09
Citeste si:
Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir au cumpărat Rapidul
Adio Copos. Dumitru Dragomir spune că Rapidul are un nou patron, şi nu e Cristescu

TAGURI: daniel, pancu, rapid, vacanta, direct, teren, baraj, chiajna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...