2019-02-16 06:06


Baraj pentru LigaI. : Rapid – Chiajna. Două echipe, un singur loc

 |  19:26
Baraj pentru LigaI. : Rapid – Chiajna. Două echipe, un singur loc

Rapid şi Concordia Chiajna joacă, sâmbătă, de la ora 21.00, pe stadionul “Ştefan cel Mare”, barajul pentru un loc în Liga I. Preţul biletelor este de 15 lei, iar peluza “Cătălin Hâldan” va fi închisă pentru suporterii celor două echipe.

Deşi iniţial au anunţat că vor boicota meciul şi au împânzit Capitala cu mesaje de nemulţumire faţă de decizia luată în Comitetul Executiv al FRF de a se juca acest baraj, suporterii Rapidului vor fi alături de echipă la partida cu Chiajna.

“Toţi cei care vor să vină la acest meci sunt rugaţi să fie prezenţi sâmbătă, la ora 17.00, în faţa stadionului din Giuleşti. De acolo va porni un marş de protest faţă de această decizie luată de FRF. În momentul în care meciul va începe, atunci ne vom concentra doar asupra echipei noastre, pe care o vom încuraja. Indiferent de rezultatele acţiunilor noastre împotriva LPF, rapidiştii vor susţine echipa la meci din minutul 1 până în minutul 90”, este mesajul fanilor giuleşteni.

Atât Rapid, cât şi Chiajna, au dreptul să legitimeze orice jucător doresc, până la ora meciului. Marius Şumudică, fost jucător şi antrenor sub Podul Grant, e de părere că alb-vişiniii nu sunt favoriţi şi a făcut apel la jucătorii cu experienţă, să revină la echipă pentru a câştiga.

“Dacă s-ar întoarce jucătorii mai cu experienţă, Rapid ar avea un mare avantaj. Dacă nu, Concordia are prima şansă. Aceşti copii nu au experienţa necesară de a juca un meci cu miză. Va fi o anumită presiune la un astfel de meci. În momentul în care revii la antrenamente, ai o «vână mincinoasă», joci din entuziasm, chiar dacă nu ai pregătire. Dar apoi vine un recul”, a spus Şumudică.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-11

TAGURI: rapid, concordia, chiajna, baraj, liga
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...