2018-12-17 21:36


BARCELONA. Xavi Hernandez şi-a anunţat plecarea de pe Nou Camp. Destinaţia, Al-Sadd

 |  19:18
BARCELONA. Xavi Hernandez şi-a anunţat plecarea de pe Nou Camp. Destinaţia, Al-Sadd
Florentin Dincă

Celebrul mijlocaş coordonator al Barcelonei, Xavi Hernandez, şi-a anunţat plecarea după 17 ani petrecuţi pe Nou Camp. În vârstă de 35 de ani, cu 23 de trofee în palmares, 764 şi 85 de goluri în tricoul catalan, Xavi îşi va petrece finalul de carieră, adică doi ani plus unul cu oţiune, în Qatar, la Al-Sadd.

Fotbalistul nu va pleca singur în noua sa avantură, ci împreună cu toată familia. Îl vor însoţi soția Nuria Cunillera, părinții și cei trei frațI ai săi, Oscar, Alex și Ariadna. Xavi a fost aproiape să plece şi vara trecută, dar a fost convins cu greu de Luis Enrique să mai continue un an. A jucat puţin în acest sezon, fiind preferat Ivan Rakitic, transferat de la Sevilla.

 “A fost o decizie dificilă, dar cred că e momentul să plec. Cred că am făcut bine că am mai rămas un an, dar acum e momentul să plec. Mă simt util, dar am nevoie de o aventură. Inima îmi spune ceva, dar corpul îmi spune că trebuie să plec. Mă voi putea forma ca antrenor acolo, e locul unde pot să mă pregătesc. Am primit o ofertă să continuu pînă în 2018 la Barcelona, dar am vrut să plec.  Obiectivul meu e să revin la Barcelona, iubesc prea mult clubul acesta”, a spus Xabi la conferinţa sa de adio.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-21

TAGURI: xavi, hernandez, barcelona, plecare, 17, ani, al, sadd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...