2017-01-17 15:11

SPORT


Bătaie pe bascheţii lui Michael Jordan

 |  16:57
Bătaie pe bascheţii lui Michael Jordan

Apariţia pe piaţă a ultimului model de bascheţi creat de Nike pentru fostul baschetbalist Michael Jordan s-a soldat în week-end-ul trecut cu imense mişcări de masă, precum şi cu mai multe arestări de-a lungul SUA, potrivit poliţiei şi presei locale.

Mii de persoane s-au adunat încă de vineri în faţa magazinelor care au anunţat vânzarea, pentru suma de 180 dolari, a modelului 'Air Jordan 11 Retro Concords', reeditarea modelului apărut iniţial în 1996. În centrul comercial din Tukwila, de la marginea oraşului Seattle (statul Washington), circa '2.000 de persoane' au început să se adudne în faţa a 4 magazine 'începând de la ora 2,00 dimineaţa'. 'Mulţimea a devenit turbulentă după ora 3,00, cu un vârf la 4,00 dimineaţa', ora la care magazinele au deschis în mod excepţional uşile, în prezenţa a 25 de membri ai forţelor de ordine', a precizat Mike Murphy, purtător de cuvânt al poliţiei orăşeneşti.

Un bărbat acuzat că a lovit un poliţist care i-a cerut să părăsească incinta a fost arestat şi încarcerat, conform Agerpres.

Potrivit presei locale, tulburări au izbucnit, de asemenea, în Texas, Virginia şi Georgia, în special în oraşul Lithonia, de la marginea Atlantei, unde cel puţin 4 persoane au fost arestate, potrivit declaraţilor poliţiei locale la televiziunea Fox 5.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-05-09

TAGURI: bascheti, jordan, bataieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image