2017-01-21 04:04

SPORT


Batem şi noi pe cineva?

 |  21:00
Batem şi noi pe cineva?

Cu chiu cu vai naţionala de handbal feminin a României s-a calificat în optimile Mondialului din Brazilia, acolo unde va da piept mâine cu reprezentativa similară a Croaţiei (DolceSport, ora 18.30). Un adversar cât de cât accesibil, mai ales că după înfrângerea cu Franţa, am fost la doar două goluri diferenţă de a termina grupa pe locul 4, iar atunci oponentul se numea Danemarca, echipă care a avut cinci victorii din cinci meciuri în grupa D.

Chiar şi aşa, croatele au făcut o figură senzaţională în prima fază a competiţiei sud-americane, acolo unde au înregistrat patru victorii şi un eşec, iar golaverajul a fost unul de invidiat, 150–102. Dacă la goluri marcate, croatele nu au excelat, ele au avut o apărare de invidiat, doar 102 primite în cinci meciuri, a patra defensivă de până acum de la turneul final, spre deosebire de elevele lui Radu Voina, care au încasat până acum 155 de goluri.

Voina e pesimist

Evoluţiile penibile ale tricolorelor în Brazilia l-au bulversat total pe selecţionerul Radu Voina, care nu crede prea mult în şansele României de a merge mai departe: “Nu cred în calificare. Să vedem dacă putem să remediem ceva până la meciul cu Croaţia. Vom avea parte de un meci infernal, iar pentru a câştiga trebuie să ne schimbăm total atitudinea şi determinarea. Cred în răbufnirea de orgoliu a fetelor mele”, a spus Voina. În caz că va învinge Croaţia şi se va califica în sferturi, acolo va da piept cu câştigătoarea disputei Norvegia–Olanda (n.r. – după închiderea ediţiei), cu nordicele clar favorite.

Programul de mâine al optimilor de finală

Suedia-Franţa (DolceSport 2, ora 18.30)

Brazilia-Coasta de Fildeş 00.00

Danemarca-Japonia (DolceSport 2, 21.15)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-28

TAGURI: Romania, CM, brazilia, croatia, optimiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image