2016-12-09 02:09

SPORT


Batem şi noi pe cineva?

 |  21:00
Batem şi noi pe cineva?

Cu chiu cu vai naţionala de handbal feminin a României s-a calificat în optimile Mondialului din Brazilia, acolo unde va da piept mâine cu reprezentativa similară a Croaţiei (DolceSport, ora 18.30). Un adversar cât de cât accesibil, mai ales că după înfrângerea cu Franţa, am fost la doar două goluri diferenţă de a termina grupa pe locul 4, iar atunci oponentul se numea Danemarca, echipă care a avut cinci victorii din cinci meciuri în grupa D.

Chiar şi aşa, croatele au făcut o figură senzaţională în prima fază a competiţiei sud-americane, acolo unde au înregistrat patru victorii şi un eşec, iar golaverajul a fost unul de invidiat, 150–102. Dacă la goluri marcate, croatele nu au excelat, ele au avut o apărare de invidiat, doar 102 primite în cinci meciuri, a patra defensivă de până acum de la turneul final, spre deosebire de elevele lui Radu Voina, care au încasat până acum 155 de goluri.

Voina e pesimist

Evoluţiile penibile ale tricolorelor în Brazilia l-au bulversat total pe selecţionerul Radu Voina, care nu crede prea mult în şansele României de a merge mai departe: “Nu cred în calificare. Să vedem dacă putem să remediem ceva până la meciul cu Croaţia. Vom avea parte de un meci infernal, iar pentru a câştiga trebuie să ne schimbăm total atitudinea şi determinarea. Cred în răbufnirea de orgoliu a fetelor mele”, a spus Voina. În caz că va învinge Croaţia şi se va califica în sferturi, acolo va da piept cu câştigătoarea disputei Norvegia–Olanda (n.r. – după închiderea ediţiei), cu nordicele clar favorite.

Programul de mâine al optimilor de finală

Suedia-Franţa (DolceSport 2, ora 18.30)

Brazilia-Coasta de Fildeş 00.00

Danemarca-Japonia (DolceSport 2, 21.15)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-28

TAGURI: Romania, CM, brazilia, croatia, optimiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

CE DE HANDBAL. România joacă mâine seară cu Croaţia, calificarea tricolorelor nu este încă sigură Victoria fenomenală cu Rusia, campioana olimpică en-titre, a produs o bucurie fără margini... Acum 7 ore | (0)
Eurobasket 2017. Naționala României, în grupă cu Spania, Ungaria, Croația, Cehia și Muntenegru Naționala masculină de baschet a României a fost repartizată în grupă cu Spania, Ungaria,... 23 Noi 2016 | (0)