2019-03-26 00:45


UPDATE. Becali l-a umilit pe Meme Stoica: A băut toată noaptea şi n-a mai ajuns la meci

 |  12:06
UPDATE. Becali l-a umilit pe Meme Stoica: A băut toată noaptea şi n-a mai ajuns la meci

Finaţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că directorul sportiv Mihai Stoica s-a îmbătat, la Zurich, înaintea partidei pe care echipa a disputat-o, anul trecut, cu formaţia elveţiană în Liga Europa. "Are şi el o traumă, Meme nu şi-a revenit după închisoare”, a declarat Becali.

UPDATE 12.34 Directorul sportiv al FCSB a recţionat pe Facebook: Poate că am defecte, probabil și ceva calități, însă în niciun caz n-am o relație cu alcoolul. Ne întâlnim foarte rar spre deloc. La Zurich nu neg că ne-am intersectat, doar că ceea ce susțin unii sunt exagerări, iar plasarea lui Reghecampf Laurentiu la "locul faptei" este o minciună.Dacă toți bărbații ar bea cât beau eu, producătorii de băuturi alcoolice ar fi în insolvență. Eu sunt cu gym-ul, cu meciurile, cu serialele...”, este mesajul postat de MM Stoica.   Reacţia finanţatorului roş-albaştrilor vine la nici 12 ore după ce acesta l-a făcut praf şi pe Laurenţiu Reghecampf, în ruma remizei chinuie obţinute la Mediaş (1-1). Între Becali, Meme şi Reghe părea să existe, cel puţin teoretic, o frăţie indestructivilă, însă ultimele reacţii ale prim7ul la adresa celor doi lasă de înţeles că, mai devreme sau mai târziu, îi va da afară de la Steaua.

"Am știut imediat a doua zi ce s-a întâmplat la Zurich. Reghe nu a fost implicat, ci MM a fost implicat. Laurențiu a stat până la ora 2:00și a plecat. MM ar fi băut în cameră, am înțeles, că nu a mai venit și la meci. Reghe nu a fost implicat și jucatorii nu au avut treabă, ei erau în camere. Reghe nu a fost implicat. Reghe, dacă era implicat, era grav. Știu tot ce s-a întâmplat. Presa mai exagerează, dar e normal să facă asta. MM e prietenul meu, îi era teamă că îl dau afară, nu pot să-l dau afară, că a greșit o dată în viața lui. El vine și după condamnarea aia, cum voi putea să fac asta? El mi-a zis că vrea să stea toată viața lângă mine. Ce să-i zic? Că nu mai poate să stea că a băut?", a spus la Sport.ro Gigi Becali.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-28

TAGURI: gigi becali, meme stica, laurentiu reghecampf, steaua, imbatat, zurich
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...