2017-01-20 07:51

SPORT


Becali a confirmat informaţia din Puterea: “Surdu va pleca de la Steaua”. Vezi lista disponibilizaţilor

 |  16:57
Becali a confirmat informaţia din Puterea: “Surdu va pleca de la Steaua”. Vezi lista disponibilizaţilor

Aşa cum “Puterea” a anunţat în ediţia tipărită de azi, atacantul Romeo Surdu va părăsi Steauala finalul acestui sezon, când îi expiră înţelegerea cu gruparea din Ghencea.Gigi Becali dă vina pe fostul antrenor Marius Lăcătuş, care l-a ţinut mai multrezervă pe jucător.

Surdu, care o medie de un gol la şase meciuri pentruSteaua, a refuzat în repetate rânduri prelungirea acordului, transmiţând căeste dezamăgit de cum a fost tratat înultima perioadă.

"Surdu a fost preferatul meu, dar cum să-şiprelungească contractul dacă a ajuns atunci a treia opţiune? Poate nu-iacceptam demisia lui Lăcătuş, dar au fost greşeli. I-am zis de Gardoş, el l-atrecut pe bancă. Surdu trebuia să semneze prelungirea în ziua jocului cuBraşov, l-a trecut pe bancă. Ce o fi zis băiatul «Joacă Dică şi Burdujan, careau venit din ţările calde». Eu am fost mereu mulţumit de Surdu, a dat goluriimportante. Şi-a făcut meseria la mare meserie, cum se spune. A aşteptat să ise acorde o şansă şi de câte ori i s-a acordat, a demonstrat că merită", aspus Becali.

Finanţatorul a adăugat că la finalul sezonului NicolaeDică, Burdujan, Emeghara, Geraldo, Onofraş şi Marinescu îşi vor încheiaperioada petrecută la Steaua. Primii doi nu au apucat să joace decât câtevaminute pentru roş-albaştrii în retur.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-10-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image